logosuperior01

A+ A A-

El Patí guanya a LLeida

El Mopesa Vilanova   ha derrotat al Lleida LLista per 4 gols a 7 en el partit corresponent a la vuitena jornada de L’ OK LLiga   i que s’ ha disputat  aquest migdia en el Pavelló “11 de setembre”  de la capital de la Terra ferma i que presentava una molt bona entrada de `públic,  i amb la presencia d l’ Alcalde de la Ciutat.

La victòria  dels vilanovins els permet trencar amb una mala ratxa de partits com a visitants i afrontar amb comoditat  el proper compromís dimarts contra el Sant Feliu. L’ encontre ha estat força igualat en la primera part en la que el marcador assenyalava al seu final un empat a un gol, resultat just pel que  s’ havia vist fins al moment , amb els dos equips  buscant la porteria contraria.

El primer en marcar ha estat  l’ equip local  mitjançant  Necchi  n el minut 9, però la resposta ha arribat dos minuts més tard  amb un llançament llunyà de F. Gil que ha superat a LL. Tomás , el porter local que ha estat esplèndid en tot el partit. Les ocasions  s’ anaven succeint però amb aquest resultat s’ ha arribat al descans.

La segona part  ha fet un gir, ja que el Vilanova sempre ha anat per endavant en el marcador i això ha condicionat als locals. En el minut 5 una targeta blava a l’ entrenador A. Folguera ha permès a J. Ferrer a transformar la falta directa i avançar al Vilanova. En el minut 12 i mig Rodero, l’ home gol dels lleidatans ha empatat , però J. Creus amb un xut  llunya sorprenia a Tomàs i  desfeia l¡ empat.

Tot seguit la desena falta acumulativa dels locals ha permès  de nou a J. Ferrer    transformar la directa i ampliar l’ avantatge, que tot seguit s’ ha reduït  amb un penal acompanyat de targeta Blava a Pujals que Trilla   ha transformat.

Eren els moments delicats  del partit ja que el Lleida podia tornar a entrar en el partit però els temors vilanovins s’ han esvaït  amb el cinquè gol  marcat per M. Garcia en el 17 i amb el sisè d C. Rodríguez en el 19 aprofitant una contra. L’ encontre estava ja dat i beneït, però la desena falta acumulativa dl Patí no l’ han aprofitat els locals i ja amb poc temps D. López feia el quart  gol que ha estat respost immediatament   amb el setè gol vilanoví aprofitant J. Creus una contra.

En resum , triomf merescut  del Patí que h estat més efectiu especialment en la segona part , que te pe endavant un calendari força assequible , al menys en teoria

Fitxa Tècnica

LLEIDA LLISTA.- LL. Tomás,Trilla, Rodero, M. Soler,Necchi( equip inicial)Cañellas, D. López

MOPESA C.P. VILANOVA.- LL.Gil, F. Gil. J. Creus, J. Ferrer, M. Garcia ( equip inicial) C. Rodríguez, O. Martínez, E. Pujals

Arbitres: R. Fernàndez i Iñigo López. Correctes

Gols

Primera part

  1. Necchi ( min 9) ; 1-1- F. Gil ( min 11)

 

Segona part

1-2- J. Ferrer de FD ( min5) ; 2-2- Rodero ( min 12 i mig) ; 2-3- J. Creus ( min15) ; 2-4- J. Ferrer de FDA ( min 16) ; 3-4- Trilla de penal ( min 16); 3-5- M. Garcia ( min 17) ; 3-6- C. Rodríguez ( min 19) ; 4-6- D. López ( min 23) ; 4-7- J. Creus ( min 23)

Targetes Blaves : E. Pujals del Patí i A. Folguera ( entrenador) del Lleida LLista

fes-te-soci             okliga s          ok femeni s

Login or Register

LOG IN