logosuperior01

A+ A A-

El Patí guanya al Sant Brieuc a la Copa de la CERS

El Mopesa Vilanova ha derrotat per 9 gols a 4 al Saint Brieuc francès en el partit d'anada de l'eliminatòria prèvia de la Copa de la CERS, disputat aquesta tarda al Pavelló de les Casernes, que presentava una fluixa entrada de públic, al coincidir amb la Fira de Novembre.

Presència de públic francés acompanyant al seu equip i, com sempre, suport total del sector de l'Escala amb dedicatòria final molt adient. La victòria local és totalment justa, i fins i tot curta, ja que la seva superioritat ha estat molt remarcable, especialment en la primera part. Els locals, jugant a un ritme propi de l'OK Lliga, han desballestat totalment als rivals que ho feien amb dues velocitats menys. En la segona part, els jugadors del Patí han baixat el ritme i han evitat acarnissar-se amb el rival, ja que sis eren els gols de diferència que portaven al descans. 

Esmentar que els gols visitants han arribat en els darrers minuts de la primera part (dos) i en el s dos últims del partit (dos més. En condicions normals el Patí no ha de tenir problemes per superar aquesta elliminatòria.

A la primera part, com hem apuntat, el Patí ha sortit a sentenciar el partit, i amb un ritme alt ha anat marcant gols, el primer de Jordi Ferrer en el minut 3, al que han seguit els de Creus, amb un fort xut a l'escaire en el sis i mig i el d'E. Pujals amb una jugada a la contra col·locant la bola pel pal curt.

El quart gol no ha arribat fins al minut 14, amb una definició molt espectacular d'O. Martínez. Tres minuts després ha començat el festival de C. Rodríguez, que avui ha fet un pòquer de gols. Els tres primers en els minuts 17, 17 i mig,  aquest al ralentí ;i en el 20 amb una gran definició ha enganyat al porter.

Amb el 7 a 0 en el marcador els visitants s'han estirat un xic i mig minut després del seté gol del Patí, Morales inaugurava el seu compte i tres minuts més tard A. Puyan enviava un fort tret llunyà que algú ha desviat i ha entrat en la porteria de L.Gil. Però a dos segons pel final d'aquest període, C. Rodríguez tornava a marcar pels catalans.

La segona part ha estat ensopida. Com hem apuntat el Patí ha aixecat el peu de l'accelerador i ha reduÏt la seva velocitat. L'aborriment ha estat la tònica d'aquest període i sols en els darrers quatre minuts el marcador s'ha mogut, malgrat que el Patí Al 18 ha disposat d'una falta directa per acumulació que J. Ferrer no ha transformat. Com diem O. Martínez, al minut 21, feia el novè gol i Le Roux, al 23 i mig i 24, marcava el tercer i quart pels francesos. Dins del minut final F. Gil no ha transformat un penal.Poc a dir d'un partit sense historia, on considerem que la diferència de cinc gols no representa la que hi ha entre ambdós conjunts. Evidentment que resten 50 minuts de joc, però creiem, sincerament, que en condicions normals i sense gaires patiments el Vilanova estarà a la fase de vuitens de final.

Fitxa Tècnica:
MOPESA VILANOVA: Ll. Gil, F. Gil, Creus, J. Ferrer, E. Pujals (equip inicial), O. Martínez, M. Garcia, C. Rodríguez, S. Sabater.

SAINT BRIEUC: Tangoux, Puyane, Ribot, M. Le Roux, A. Le Roux (equip inicial), Le Berre, Morales, W. Roux

Àrbitres:J. Araujo Pinto i P. Santos de Portugal . Han passat desapercebuts.

Gols:
Primera part: 1-0 J. Ferrer ( min 3) ; 2-0 Creus (min 6 i mig) ; 3-0 E. Pujals (min 8) ; 4-0 O. Martínez (min 14) ; 5-0 C. Rodríguez (min 17) ; 6-0 C. Rodríguez ( min 17,30); 7-0 C. Rodríguez ( min 20) ; 7-1 Morales (min 20 i mig) ; 7-2- Puyane (min 23, 30) ; 8-2- C. Rodríguez (min 25 )

Segona part: 9-2 Martínez (min 21 ); 9-3- A. Le Roux ( in 23 i mig)  i 9-4 A. Le Roux (min 24).

fes-te-soci             okliga s          ok femeni s

Login or Register

LOG IN