logosuperior01

A+ A A-

El Patí recupera sensacions i torna al camí del triomf davant l'Igualada (6-3)

A aquestes alçades de la temporada no es pot parlar encara de finals, però pel Mopesa Patí Vilanova era imperatiu guanyar avui a l'Igualada. Després de tres derrotes i dues golejades consecutives, els vilanovins necessitaven els tres punts per recuperar la confiança i per allunyar-se de la zona baixa de la taula.

Els han aconseguit en un partit que ha arrencat amb ensurt, un gol de Casadevall als 3 minuts, i amb l'equip gris i molt nerviós. L'entrada de Francesc Gil al minut 10 ha estat providencial, ja que pràcticament en la primera pilota que ha tocat ha connectat amb Manel Garcia en una contra i ha arribat l'1-1. A partir d'aquí el Patí s'ha animat, ha encadenat uns minuts molt bons i ha capgirat el marcador amb un gol de Jordi Creus, en un gran teva meva amb Creus, i un altre del mateix Creus, en jugada inidividual, només dos minuts després. Un nou gol de Ferrer, en un xut ras i fàcil per Delteig, deixava untranquilitzador 4-1 al descans.

A la represa l'Igualada ha sortit fort, però una nova  badada de Delteig en una pilota penjada de Creus situava un 5-1 que semblava deixar el duel sentenciat. El Patí, però, ha baixat un pistó i el seu rival ha entrat al partit gràcies a un parell de penals, el primer rigorós i el segon inexistent, que Casadevall ha transformat en el 5-3. L'afició i l'equip han començat a preocupar-se, l'Igualada ha xutat dos cops al ferro i l'àrbitre ha anul·lat un gol als visitants que podria haver pujat al marcador. Al final, però, la bona acutació de Luis Gil ha fet que la sang no arribés al riu i una darrera falta acumulativa inexistent, que compensava el desgavell anterior, permetia a Ferrer situar el 6-3, ara sí, amb una excel·lent execució.

Vilanova: Luis Gil, Jordi Creus, Manel Garcia, Jordi Ferrer i Carles Rodríguez. Tb. han jugat Francesc Gil i Esteve Pujals.

Igualada: Elagi Delteig, Marçal Casadevall, Sergi Pla, Ton Baliu i Nani Cáceres. Tb. han jugat Pep Vilaseca, Aleix Vera, Oriol Vives i Marc Povedano.

Gols: 0-1, Casadevall (3'30''); 1-1, Manel Garcia (10'); 2-1, Jordi Ferrer (15'); 3-1, Jordi Creus (16'); 4-1, Jordi Ferrer (21'); 5-1, Jordi Creus (30'); 5-2, Casadevall, de p. (33'); 5-3, Casadevall, de p. (36'); 6-3, Jordi Ferrer, de  f. d. (49').