logosuperior01

A+ A A-

El Patí Vilanova cau golejat pel Liceo per un contundent 3 a 9

 

El Coinasa Liceo ha fet valer la seva condició de favorit i de líder de la classificació  al derrotar  per 9 gols a 3 al Mopesa Vilanova, en l’ encontre corresponent a la cinquena jornada de l’ OK Lliga masculina jugada aquesta matinal de la diada de Tots Sants en el Pavelló de la Plaça de les Casernes , que presentava un ple, afavorit per la presència dels jugadors i acompanyants  del  Torneig Eurohockey Cup – Sub 15, que es disputarà aquest llarg de setmana  a Vilanova.

Res a dir de la victòria d’un Liceo que des del primer moment ha anat a pel partit, i que ha tingut davant a un Vilanova que ha anat de més a menys especialment a partir del minut 17 de la primera part, en què una de les decisions més qüestionades  dels àrbitres (Garrote ha donat gol mentre que Garmendia xiulava booling) i que representava l’empat a tres gols. Després, anant sempre a remolc  en el marcador, els locals han vist com els gallecs eren els amos i senyors de la “manilla”.


El partit ha començat amb un Vilanova   dins del partit que ha vist com en el minut 3 F. Gil marcava de un penal clar el primer gol local. Tres minuts més tard  L. Ordoñez s’ ha inventat un tret creuat i empatava el partit, però de nou   el Vilanova de la mà de C.Rodriguez en el minu9 tornava a posar avantatge  en el marcador.  El patí seguia  donant la cara  quan  en el minut 12 i mig, ha arribat la primera jugada polèmica. Penal  clar contra el Vilanova, J. Bargalló l’ envia a la base del pal i quan ha recollit  la bola rebutjada  i anava cap a porta els arbitres han fet repetir el penal que ara si  el mateix Bargalló ha transformat. Si L. Gil s’ havia mogut es correcte fer repetir el penal però quan han xiulat la repetició ( creiem que ha estat així), J. Bargalló ja tenia la bola per encarar al porter i per tant era una nova jugada.

1Tot seguit Matias Pascual  amb una gran jugada  feia el tercer gol visitant capgirant el marcador era el minut 14 i encara el Vilanova estava ben viu. De fet  tres minuts més tard la jugada de la polèmica.  Un embolic amb remats i  boles mortes dins de l’ àrea ha acabat amb la bola dins de la porteria. El Sr. Garrote que era  allà mateix dona gol, el Liceo protesta aduïnt que era booling , i el Sr. Garmendia , que era en l’ altra banda i costat de pista desprès de parlar amb l’ altre col·legiat diu que es booling i fa valer la seva autoritat – n’ era el principal. Amb tot han ensenyat targeta blava a Malián , porter del Liceo i ha estat substituït pel suplent Añon.


Aquí  ha començat  la caiguda del joc vilanoví, ja no s’ ha fet res de bo. El Liceo ha superat la inferioritat i en el minut 22 22 i mig Bargalló feia el quart gol i E. Lamas a manca de 30 segons feia del cinquè.

El partit estava trencat pel Vilanova i el públic qüestionava  la tasca arbitral . En el minut 4 de la segona part J. Bargalló  de penal deia el sisè i deixava llest per sentència el partit.  Llavors  els arbitres han volgut deixar content al personal amb una targeta blava a Matías Pascual. Ho era? Si però abans  , al final de la primera part, ni han hagut  dues més clares que aquesta i no s’ han xiulat. La falta directa no l’ ha transformat J. Ferrer , però  tot seguit J. Creus ha engaltat un fort tret  a l’ escaira que ha estat el tercer gol local. Però la reacció  vilanovina no ha arribat i han estat els gallecs qui han  arrodonit el marcador amb tres gols més. El primer de J. Lamas en transformar la desena falta acumulativa  al tercer intent , ja que L. Gil li ha aturat   en dos temps  el llançament, que ala tercera ha entrat,  El segon amb una jugada excel·lent de J. Bargalló- amb falta prèvia  del de Sant Sadurní-  i el tercer marcat per Ordoñez a manca de quatre minuts pel final. Abans J. Creus no ha  transformat la  falta directa per acumulació.

El Vilanova, com hem dit, de més a menys i ara a salvar amb dignitat el proper partit a la pista del barça. Del Liceo ,  molt bon equip, amb un J. Bargalló com a pal de paller  amb les seves grans virtuts i també amb la ja coneguda vehemència protestona- Jordi això no ho perdrà mai- però et considerem un crack . Molt bona impressió Matias Pascual amb una feina fosca, molt elegant, i deixem pel final a Toni Pérez. Un gran jugador però que  te unes actituds  provocadores. Sempre ha estat així des de que el coneixem i algun dia  es trobarà amb un més “guapo” que ell  i .....La fama li ve una xic gran.
Els arbitres qüestionats, potser massa,però menys mal que el partit ha acabat amb molta diferència en el marcador

Fitxa Tècnica

MOPESA C.P. VILANOVA.- LL. Gil, C. Rodriguez,M. Garcia, J. Ferrer, J. Creus ( equip inicial) F. Gil, O. Martinez, E. Pujals, S. Sabaté

COINASA LICEO.- Malian, J. Lamas, J. Bargalló. L. Ordoñez, Matias Pascual ( equip inicial) E. Lamas, T. Perez, Añón, Prada ( p.s.)

Àrbitres .- Sr. Garmendia i Garrote . Qüestionats

Gols:
Primera part
0.1-   F. Gil de penal( min 3); 1-1- Ordoñez ( min 6): 2-1 C. Rodriguez ( min 9) ; 2-2- J. Bargalló depenal ( min 12,30); 2-3 - M. Parcual ( min 14) ; 2-4- J. Bargalló ( min 22 30) ; 2-5- E. Lamas ( min 24,30)
Segona part
2-6- J. Bargalló ( min 4); 3-6 Creus ( min 7); 3-7- Lamas de FDA ( min 10) ; 3-8 J. Bargalló ( min 17); 3-9 Ordoñez (min 21)


Targetes Blaves: Malian i Matias Pascual

LLORENÇ MATEO 

fes-te-soci             okliga s          ok femeni s

Login or Register

LOG IN