logosuperior01

A+ A A-

Bons resultats dels equips base del C.P. Vilanova

Aquest cap de setmana els equips base del C.P. Vilanova han demostrat que la cantera del pati te bona salut.

A la categoria Prebenjamí iniciació tots dos equips A i B van guanyar els seus partits, l'equip A per 0-3 a Piera amb bon joc per part dels jugadors de Juanjo Ferrer. Per la seva part l'equip B per 2-1 a casa davant Els Monjos. Tots dos equips continuen la bona línia de jocs i resultats amb la que van començar la temporada.

A la categoria Prebenjamí cap dels quatre equips va decebre. A destacar la Victòria del Prebenjamí C per 0-3 a Piera amb bona actitut per part dels jugadors de Jesus Serrano. EL Prebenjamí A és va recuperar de l'ensurt de la primera part i va guanyar amb claredat per 3-1. Per la seva part el Prebenjamí B amb una clara victòria davant l'Olesa es situa segon a la classificació. Per últim l'emocionant empat del Prebenjamí D manté l'equip amb bones perspectives pels pròxims partits.

A la categoria Benjamí , el Benjamí A es fa desfer amb claredat dels Monjos per 11-1 tot i les baixes de l'equip amb un partit sense història. El Benjamí B ha patit una clara derrota davant H.C. Montbui però mostrant bons moments de joc. El Benjamí C va patir la primera derrota de la temporada a Piera per 9-7 a lluita pel primer lloc. La força física dels jugadors del Piera, tots de segon any, va poder amb la millor tècnica dels nostres jugadors, tots de primer any. Per últim destaquem una victòria molt important del Vilanova D davant el Sant Just per 4-2 que ha de servir per donar confiança als jugadors.

L'equip Minifem, continua donant bones notícies, quart a la Copa de la Lliga, i va guanyar a Cerdanyola per 4-9 i es colíder amb el Mataró.

A la categoria Aleví, destaquem la victòria de l'equip per 12-0 al Sitges tot i patir la baixa de dos jugadores, Maria i Judith. Els vilanovins continuen al capdavant de la classificació mostrant un bon joc de conjunt. Per altra banda l'equip C ha guanyat a Reus per 3-5 en un fluix partit dels jugadors vilanovins que no han aconseguit entrar al partit en cap moment.

L'equip Infantil A ha caigut a Reus per 6-2 en un partit que decidia quin dels dos equips seria el líder. un Reus molt sòlid amb el factor pista al seu favor a decantat la balança. Partit semblant el que ha jugat l'Infantil B amb el Noia. 7-2 va ser el resultat final. Els vilanovins van estar dins el partit a la primera part.

A la categoria Juvenil l'equip A ha guanyat el seu partit amb solvència i continua líder, per la seva part l'equip B a cedit un empat a casa 2-2 amb el Vilafranca A.

L'equip Junior ha perdut per 9.5 al camp del líder, el Bigues i Riells, però es comença a veure una millora important en el joc ofensiu dels nostres jugadors.

El 2º Catalana masculí ha empata a 6 amb el Valls en un partit jugat de poder a poder. A la categoria femenina el 2ª Catalana ha perdut per la mínima per 2-1 davant el Cassanenc.