logosuperior01

A+ A A-

Remontada treballada del Mopesa C.P. Vilanova davant el Blanes

El Mopesa C.P. Vilanova ha derrotat al Muralla Òptica Blanes per 3 gols a 2 en el partit corresponent a la tercera jornada de l'OK Lliga masculina, disputat aquest vespre al pavelló de la Plaça de les Casernes, davant una mitja entrada llarga d'espectadors en una nit plujosa i amb força humitat en l'ambient i sobre la pista.

Dir per endavant que no ha estat un gran partit d'hoquei, que ambdós equips es tenien molt de respecte i en el que el Patí es presentava amb la baixa per sanció de Jordi Creu. Una baixa que creiem que s'ha notat pel plus de caràcter que dóna. En quant al resultat, dir que el Vilanova ha anat a remolc en el marcador, a l'avançar-se el Blanes amb dos gols a l'equador de la primera part. Després, a base de "picar pedra", ha aconseguit capgirar el marcador malgrat que en alguns moments fins i tot es donava per bo l'empat. Al final, els tres punts al sarró i considerem que la victòria local no es gens injusta.

La primera part ha començat, amb parsimònia per part dels dos equips. Tranquil·litat sols trencada per dos llançaments als pals – un per cada equip– fins que en al minut 11 F. Bargalló enviava un tret des de la frontal i la bola entrava en la porteria, potser lleugerament desviada per un defensor- diem potser. Dos minuts més tard una bona jugada de Formatjé deixava la bola a Teixidó, que ha enviat un tret creuat i ha significat el 0 a 2 en el marcador.

A partir d' aquí el Vilanova ha despertat i, sense posar en moltes dificultats al Blanes, Gil ha aconseguit, després d'una bona jugada de Pujals, inaugurar el marcador en una jugada en que Jaumet Llaverola tenia l'atenció dividida, ja que J. Ferrer també estava en disposició de xutar a porta. Era el minut 18 i el Patí seguia empenyent, mentre que el Blanes es mostrava conservador. En el minut 22 F. Gil ha enviat al pal un clar penal fet per Llaverola. I poc després, la jugada polèmica: un gol "fantasma" en un llançament de F. Gil que, després de tocar al pal, passa per darrera del porter, qui hàbilment la treu amb una subtil maniobra de vetarà. Ens ha semblat que la bola entrava, i les repeticions així ens ho fan a pensar, però creiem que l'àrbitre estava en el cantó en què el seu camp visual el tenia minimitzat pel cos del porter.

A la segona part el Vilanova ha seguit prement l'accelerador en els primers minuts, però tenia l'espasa de Democles amb les faltes acumulatives. I entre el minut 10 i 12 i mig el Blanes ha tingut les millors oportunitats per ampliar el marcador i amb la desena falta a punt de caure, cosa que ha arribat en el minut 12 i mig. K. Ridaura no l'ha transformat. Aquí creiem que ha estat el moment crític pel Patí, que al minut 15 ha vist com li assenyalaven un penal a favor un xic rigorós, però penal reglamentari que F. Gil aquest cop ha transformat.

El més difícil s'havia fet i restaven 10 minuts que han estat claus. Tot seguit, la desena falta acumulativa del Blanes no l' ha transformat J. Ferrer i, un minut i mig després, LL. Gil ha aturat a F. Bargalló un clar penal ( jugada vital per la victòria local).

A manca de quatre minuts i mig, una falta fora de l'àrea ha permés a M. Garcia engaltar un fort tret que ha superat a Llaverola, a qui O. Martinez li tapava reglamentàriament la visió. Ha estat el gol de la victòria del Patí, que ha controlat els darrers minuts tant en el joc com en les faltes acumulatives, de tal forma que ha manca de 22 segons ha disposat d' una falta directa per acumulació no transformada per C. Rodríguez. En els darrers atacs, el Blanes ha situat un cinquè home de pista substituint a Llaverola.

Bona victòria del Vilanova, que encararà amb certa comoditat el petit Tourmalet (Noia- Liceo- Barça). Avui destacarem la bona feina de tots, superant la no presència de Creus, i en especial el bon paper d'E. Pujals.

La parella arbitral ens ha agradat, Han conduït el partit molt correctament, malgrat el gol "fantasma" i alguna que altra decisió de vegades no compartida per subjectiva. Han estat ajudats pels jugadors i tècnics, han dialogat quan ha fet falta i han passat desapercebuts . Això és el que reclamem sempre. Tal com ha anat el partit, si el resultat hagués estat un altre seguiríem dient el mateix

Fitxa tècnica:

MOPESA C.P. VILANOVA .- L.Gil, M. Garcia, F. Gil , J. Ferrer, C. Rodriguez ( equip inicial) Pujals, O. Martinez

MURALLA OPTICA BLANES .-Llaverola, Teixidó, F. Bargalló, Grasas K. Ridaura ( equip inicial) A,Ridaura, Formatjé,

Àrbitres.- Srs. R. Fernandez i A. Veiga . En conjunt ens han agradat, per les raons que hem apuntat.

Gols:

Primera part

0-1- F. Bargalló (min 11) ; 0-2 – Teixidò (min 13) ; 1-2- F. Gil (min 18)

Segona Part

2-2- F. Gil de penal (min 15); 3-2- M. Garcia (min 20,30)

Targetes : Cap

Incidències:

Abans de començar l'encontre han sortit sobre la pista els components de l'equip de l' Alfa Tegar, que van guanyar la medalla d'or en la disciplina d' hoquei adaptat en els Jocs dels Specials Olympics 

Font Llorenç Mateo (vilanovadigital.com

fes-te-soci             okliga s          ok femeni s

Login or Register

LOG IN