logosuperior01

A+ A A-

L'hoquei femení estrena diumenge la seva Copa EsportsPenedès.cat

La competició estatal viu des d'aquest cap de setmana i fins el proper 30 de novembre una aturada de sis setmanes que trenquen la preparació i ritme de competició dels equips. Arran d'aquest fet i a petició de diferents clubs afectats per aquesta situació, hem organitzat aquesta 1a Copa EsportsPenedès.cat d'hoquei femení.

Vuit dels deu equips catalans que participen a l'OK Lliga Femenina han donat el seu SÍ a la competició que s'estructurarà a partir de dos grups de quatre equips que disputaran tres jornades abans de la jornada final del proper 17 de novembre al Pavelló de Palau de Girona.

Els dos grups que s'han confeccionat tenint en compte la proximitat entre ells. El resultat n'han sigut els dos següents:

- Grup Nord (Girona HC, CHP Bigues i Riells, CP Manlleu, CP Voltregà)
- Grup Sud (Igualada HC, Reus Deportiu, Sferic Terrassa, CP Vilanova)

La 1a Copa EsportsPenedès.cat d'hoquei femení s'estructura en tres jornades i una jornada final en què tots els equips participants hi prendran part. La Copa durarà un mes i tindrà el seu tret de sortida aquest diumenge aprofitant l'Igualada HC – Sferic Terrassa corresponent a la cinquena jornada de l'OK Lliga que ja comptabilitzarà per a la competició. La Copa es clourà el dissabte 17 de novembre al Pavelló de Palau de Girona.

Final a GIRONA (dissabte 17 de novembre):

11:00 – Semifinals [1r grup Sud – 2n grup Nord]
12:30 – Semifinals [1r grup Nord – 2n grup Sud]
16:00 – Quarta Grup Sud – Quarta Grup Nord
17:30 – Tercera Grup Sud – Tercera Grup Nord
19:00 – Final

Font: vilanova.digital

fes-te-soci             okliga s          ok femeni s

Login or Register

LOG IN