logosuperior01

A+ A A-

Derrota del Mopesa Club Patí Vilanova davant el Vendrell per 6-3

L'equip femení ha perdut per 3 a 2 a Palau de Plegamamts

El Mopesa Club Patí Vilanova ha caigut davant el Moritz Vendrell per 6 a 3 al partit disputat dissabte al pavelló del Vendrell.

Si la setmana passada l'encert dels jugadors va ser clau per a la victòria, ahir va ser tot el contrari, la falta d'encert als metres finals ( tres pals i dos faltes directes fallades) ha estat clau al partit. No oblidem per això l'actuació arbitral que ha esta força desencertada.

La primera part ha començat amb un Patí gens còmode i desencertat i un Vendrell molt intens. Fruit d'aquesta intensitat ha arribat el primer gol de Barroso al minut 11. Poc desprès un penal discutible ha estat aturat per Luis Gil i ha donat pas als millors minuts dels jugadors del Mopesa Club Patí Vilanova. El final de la primera part ha arribat amb 1 a 0 al marcador tot i que els nostres jugadors havien fet mèrits per empatar com a mínim.

La segona part ha començat molt descontrolada per part de tots dos equips però Barroso a tornat a batre Luis Gil. 2 minuts més tard Albesa ha marcat el tercer. Amb 3 a 0 en contra el Patí a pressionat l'equip rival amb força intensitat i Jordi Creus ha vist la primera targeta blava per protestar. Amb un menys i de penal Barroso ha fet pujar el 4 a 0 al marcador.

Esteve Pujals ha marcat el 4 a 1 i tot el Vilanova ha posat setge a la porteria rival. Llavors ha arribat la segona blava i posterior vermella a Creus que a ha deixat a l'equip amb dos jugadors de camp. El tercer gol particular de Barroso pujava el 5 a 1. Desprès Albesa i Francesc Gil amb 2 gols de penal han deixat el definitiu 6-3 al marcador.

En resum, partit atípic del Vilanova, que deixa veure, tot i la derrota, que tenim un equip sòlid però que pot millorar molt.

El Club Patí Vilanova Salud Dental no pogut treure un resultat positiu de la visita al camp del Palau de Plegamants, a priori, un camp propici per aconseguir un bon resultat.

Tal com va passar contra el HC Borbolla, el CP Vilanova afrontava el partit de la 5ª jornada de l'oK LLiga Femenina sense la presència de la Claudia Miret, aquesta vegada per motius laborals. El partit va ser dominat per l'equip local que va portar el pes de l'encontre i va gaudir de moltes ocasions. A la primera part, la Cristina Elié va evitar que el Palau marxés al marcador i fins i tot va aturar un penal amb 0-2 en contra. . El CP Vilanova, a remolc, va generar comptades ocasions al contraatac, tot i que un penal al darrer minut els podria haver donat l'empat. En aquest primer periode, es van veure molt poques ocasions del CP Vilanova, que va marcar en un contraatac aillat a manca de 3 minuts. A la represa, el Palau va continuar sent superior, però la gran actuació de la portera del CP Vilanova - que va aturar una directa amb 3-1 al marcador- va mantenir les noies de Jordi Costa al partit. El CP Vilanova ho intentava amb mes cor que cap i forçava la defensa rival a cometre moltes faltes, però li costava arribar a la porteria amb claredat. Sense arribar a dominar l'encontre en cap moment, l'equip va anar de menys a més en aquesta segona part, en la que Maria Córdoba feia el seu primer gol a Ok Lliga de falta directa. Al darrer minut un penal a favor de les vilanovines podria haver representat l'empat, però Maria Leal va errar l'oportunitat.

Finalitzada aquesta primera part de la competició - ara ve un descans de gairebé dos mesos amb motiu de la preparació pel mundial femení de Brasil - el CP Vilanova ha fet 4 punts del 18 possibles, encara que els 4 partits que ha perdut han estat per la mínima.