logosuperior01

A+ A A-

Líders de l'Ok Lliga

Primera jornada i primera gran notícia. El Mopesa Club Patí Vilanova és el líder de l'Ok Lliga. La victòria davant el Reus Deportiu per 9 a 5.

El Patí va sortir d'inici amb Jordi Creus, Jordi Ferrer, Manel Garcia i la sorpresa, Oscar Martínez. Tot i que el Reus Deportiu va marcar el primer gol abans dels 2 minuts amb un gol per l'escaire de Raúl Marín el Mopesa Club Patí Vilanova va sortir amb molta intensitat i uns segons mes tard ja havia empatat amb un bon gol de Jordi Creus. El ritme del Patí va fer que pugessin 2 gols ràpidament. Francesc Gil i Jordi Creus van posar el 3-1. El Reus Deportiu demostrant que no és un equip qualsevol va reduir distancies i va fer el 3-2. Francesc Gil molt motivat, tot i no sortir a l'equip inicial, va fer pujar el 4-2 al marcador.

Amb 4-2 al marcador una blava a Luis Gil va fer debutar a l'OK Lliga al porter de la pedrera, Alex Aguilar. Un tercer gol del Reus els apropava al marcador, però Manel Garcia i Jordi Creus (que feia el seu tercer gol) van deixar el 6-4 al final de la primera part.

A la represa, Un Patí ràpid, intens i efectiu Patí es va anar fins al 9 a 4. Resultat clar i contundent que reflectia el que s'estava veien al pavelló de Les Casernes a on l'afició va viure un partit plàcid. Els últims minuts del partit no van tenir història i el resultat final 9-5 deixava al Mopesa Club Patí Vilanova com a primer líder de l'OK Lliga.

fes-te-soci             okliga s          ok femeni s

Login or Register

LOG IN