logosuperior01

A+ A A-

Un bon CP Vilanova cau per 2 a 5 davant el Vila-sana

L’apunt: L’equp masculí derrota per 5 a 4 al CE Vendrell

Dissabte, l’equip d’OK Lliga Fem va debutar a casa aquesta temporada. L’equip va fer un gran partit, mostrant un joc ràpid amb molta velocitat de bola. Al davant un Vila-sana molt competitiu i molt físic, com és habitual.

El partit va estar molt igualat fins que un afortunat gol del Vila-sana va posar el 0 a 1 al marcador. Aquest gol va condicionar a les vilanovines que van necessitar uns minuts per recuperar-se. En aquet temps va caure el segon gol del Vila-sana i es va arribar al final de la primera part. A la segona part el partit va entrar a una perillosa dinàmica d’anada i tornada però un oportú temps mort demanat per Albert Sánchez Montesinos va re adreçar el rumb del partit amb un Vilanova més agressiu que aconseguia el 1 a 2 a càrrec d’Helena De Sivatte. Els següents minuts van ser els millors minuts del Patí, que amb una mica més d’encert hauria capgirat el marcador. A falta de 4 minuts va arribar el 1 a 3 i tot seguit el 1 a 4. Un nou temps mort del Vilanova no tornar a posar al CP Vilanova al partit i Paula Garcia va marcar el 2-4.. Amb una asfixiant pressió sobre el rival i amb molt de risc va caure el 2 a 5 que no feia justícia al que s’havia vist al terreny de joc.

En resum, bon joc de l’equip que encara està integrant les noves incorporacions i que està treballant per millorar de cara a porta.

Ahir diumenge el CP Vilanova va derrotar per 5 a 4 el CE Vendrell a la Copa Esports Penedès i continua avançant camí del començament de lliga amb bones sensacions i bon joc.