logosuperior01

A+ A A-

El Patí Vilanova perd davant el Taradell

C.P. Vilanova  2 - C.P. Taradell 4

El C.P. Taradell s’emporta els tres punts en el partit davant el C.P. Vilanova en derrotar-lo per 2 gols a 4 en l’encontre corresponent a la sisena jornada de l’OK Lliga Plata, disputat ahir al vespre al Pavelló de la Plaça de Les Casernes, davant de poc més d’una quarta part de l’aforament, al coincidir en el partit de futbol At. Madrid – Barça.

Partit força interessant entre dos equips que van buscar la victòria i que al final es va decantar pels d’Osona amb un diferencial que considerem excessiu pels mèrits dels dos conjunts. El Patí no va sumar cap punt primer, per la qualitat i experiència del Taradell, tot i que aquests van jugar sense el seu jugador franquícia M. Casadevall, que estava equipat a la banqueta però recuperant-se d’una lesió i segon pel propi mal endèmic dels vilanovins com es la manca d’efectivitat davant la porteria rival, uns cops per mala sort i altres per perdonar gols pràcticament fets.

El partit en la primera part, que va finalitzar amb empat a un gol es va posar malament pels locals en el minut 4 amb un gol de M. Soler que va sorprendre a Pol Ferrer. L’empat va arribar amb la transformació d’una falta directa per Gual per targeta blava a Molera. El resultat al descans era just.

En la segona part, a l’igual que la primera les alternances del control eren constants i en el minut 6 el Taradell va tornar a marcar, i això els va permetre jugar amb comoditat, fins que va aparèixer Rodríguez en dues arrendes marca de la casa que va posar el 4 a 1 en el marcador en el minut 22. El Vilanova amb tot perdut va posar tota la marxa que li restava i un minut més tard Gual deixava el resultat definitiu.

Res a criticar als de A. Castro, sols la manca d’efectivitat davant i destacar que Pol ferrer va aturar tres faltes directes. El Taradell un conjunt rocós, experimentat com demostra l’empat a zero a casa del líder Mataró.

Els arbitres fins a vuit minuts del final molt bé, però una blava a Aguilar totalment injusta  els va portar a uns minuts semi compensatoris -això no ens agrada- i qui va sortir més perjudicat potser va ser el Vilanova.

Fitxa tècnica

Pista .- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA  (1,1).- Ferrer, Vergés, Gual, Aguilar, Garrido (cinc inicial) Gil, Muntané, Vilches, Donoso (p.s.)

C.P. TARADELL (1, 3).- Dalmau, Rodríguez, Molera, M. Soler, Genis (cinc inicial) Benito,  X. Soler, Casadevall

ARBITRES:  Srs. Sandoval i Iglesias

GOLS: 1A PART: 0-1 M. Soler (min4); 1-1 Gual de FDA (min 24); 2A PART: 1-2 X. Soler (min7); 1-3 Rodríguez (min 9); 1-4 Rodríguez (min 22); 2-4 Gual (min 23)