logosuperior01

A+ A A-

EL Benjamí "A" Campìó de Catalunya

EL Benjamí “A” del Club Patí Vilanova s’ha proclamat Campió de Catalunya amb una excel·lent fase final.

El campionat va començar amb emocions fortes, enquadrat en el grup de la mort, els nostres jugadors es van desfer del Reus Deportiu “A”, un dels grans favorits per a guanyar el campionat, per un 2 a 0 contundent. AL segon partit, la prova de foc, el seu agutzil a la fase final del campionat de TBCN, el CP Congrés va fer patir als nostres jugadors que amb una gran fortalesa mental van aconseguir una victòria per la mínima que els classificava per a semifinals.

A la semifinal, el CPH Olot, va ser un rival més que digne. Potent i amb molta qualitat va fer que els jugadors del Patí traguessin el millor d’ells mateixos per a guanyar el partit per 0 a 2. S’havia aconseguit el primer gran èxit arribar a la final.

A la final CH Juneda no poder aturar el vendaval de joc dels vilanovins que tenien molt clar que deixarien escapar aquesta oportunitat. El 0 a 3 final va ser just i el CP Vilanova ja és CAMPIÓ DE CATALUNYA.

Felicitats, David, Joan, Pau, Biel, Jaume, Miquel i Alex, heu fet història. Enhorabona!!!!

Amb aquest títol el CP Vilanova (no podem dir completa encara, ja que tenim equips en competició) fa un doblet al Campionat de Catalunya mai aconseguit per aquest club

fes-te-soci             okliga s          ok femeni s

Login or Register

LOG IN