logosuperior01

A+ A A-

El Patí Vilanova empata a Maçanet i salva la categoria

El Shum Maçanet i el Calmar C.P. Vilanova  han empatat a un gol en el partit corresponent a la 26èna i darrera jornada de la Primera Nacional disputat en el Pavelló Municipal de Maçanet de la Selva.

Amb aquest empat el Calmar C.P. Vilanova  aconseguia el punt que li feia falta per garantir la permanència en la Primera Divisió sense comptar amb altres resultats dels equips implicats.

Hem de dir que les coses han començat malament pel Patí ja que en el moment de marcar Rodríguez el gol del Shum, el Tordera guanyava a Calafell i el Sant Feliu ho feia a Madrid i el Alpicat al poc marcava a Lleida. Abans del descans les coses havien millorat, malgrat la derrota vilanovina amb l’empat del Calafell.

Aquesta situació era molt perillosa ja que un gol del Tordera enviava al Patí a l’infern. Però Gual de penal feia l’empat i ja no comptava el que passes a Calafell de moment i més quan aquests s’han avançat amb el tercer gol.

Al final el Patí que no ha transformat la falta directa per acumulació ha aconseguit el puntet que li feia falta.

Mentre a Calafell el Tordera –un altre històric- empatava però és qui ha perdut la categoria, mentre el Calafell, malgrat l’empat, aconsegueix el títol honorífic de Campió de la Primera Nacional i junt amb el Sant Cugat i l’Alcobendas jugaran en l’OK Lliga masculina la propera temporada.

Ara al Vilanova li toca planificar la propera temporada, intentant mantenir el bloc, però necessita urgentment un home gol. Repassem la temporada i veurem que amb quatre o cinc gols més –en moments claus- hauríem estat en la lluita per la tercera plaça d’ascens, dic en la lluita no en ascens clar.

Fitxa tècnica

SHUM MAÇANET.- Cantarero, Crespo, Rodriguez, F. Garcia, Villares (cinc inicial) Font, Roura, Pujol i Tarres

CALMAR C.P. VILANOVA .- Esteve, Garreta, Gual, Garrido, Aguilar (cinc inicial) Cuevas, Paris, Gil

ARBITRES: Srs. J. Gómez i O. Perez

GOLS: 1a part; 1-0 Rodríguez (min 16). 2a part; 1-1 Gual de penal (min 15)

fes-te-soci             okliga s          ok femeni s

Login or Register

LOG IN