logosuperior01

A+ A A-

El Patí Vilanova empata amb el Taradell

Empat èpic del C.P. Vilanova a tres gols contra el Taradell en el darrer partit a casa dels vilanovins en aquesta temporada disputat ahir al vespre en el Pavelló de la Plaça de les Casernes.

D’èpic cal considerar l’empat del Vilanova davant un Taradell al que aquest resultat no li serveix de res cara a l’ascens, i que al Patí li complica les coses per evitar el descens, ja que li segueix faltant un puntet i cal considerar que la setmana vinent va a la pista del Shum que amb els resultats d’ahir ja ho te tot fet.

El Vilanova va mereixer la victòria per varis motius especialment per la seva lluita al llarg del partit en que la mala sort el va castigar ja que va enviar fins a 4 boles als pals i que es va trobar amb un Dalmau que va ser un frontó, malgrat que cal esmentar que si bé el Vilanova va llençar molt sobre la porteria rival ho va fer com vulgarment es diu al bulto. Per la seva part el Taradell amb un equip amb veterans de qualitat com Rodriguez i Casadevall i amb un porter que ho parava quasi tot, va estar controlant el partit malgrat que al final anaven amb la reserva de combustible.

El Taradell es va avançar amb un gol de falta directa per una absurda blava d’Aguilar i tot seguit Gual enviava al pal una directa. Restava molt de temps i el Patí anava a més i però a tres minuts pel descans Casadevall d'una canonada marca de la casa posava el segon pels osonencs.

En la segona part el panorama no va canviar i els visitants feien el tercer en el minut 10. Tot semblava dat i beneït i es quan va sortir l’èpica vilanovina. Paris feia tot seguit el primer, per ser Aguilar a manca de cinc minuts qui marcava el segon i entravem en el tram final amb esperances. Paris va fer l'empat en transformar la falta directa acumulativa, i  va estavellar al pal la falta directa a manca de poc més de dos minut per la blava a Casadevall.

Ara creiem que tocarà patir a Maçanet, malgrat que si l’equip hi posa el caràcter que va mostrar ahir es podria treure quelcom de positiu i salvar la categoria.

Fitxa tècnica

CALMAR C.P. VILANOVA.- Esteve, Garreta, Aguilar, Paris, Gual (cinc inicial) Cuevas, Garrido

C.P. TARADELL: Dalmau, Casadevall, Rodríguez, X. Soler, M. Soler (cinc inicial) Benito, Genis

ARBITRES: Sr. Valverde i Escobar . Molt bé

GOLS: 1A PART: 0-1 Rodríguez de FD per blava (min 4), 0-2 Casadevall (min 22). 2A PART: 0-3 Soler (min 10); 1-3 Paris (min 11); 2-1 Aguilar (min 20); 3-3 Paris de FD (min 21)