logosuperior01

A+ A A-

El Patí Vilanova empata a Mataró

El Mis Ibérica Mataró i el Calmar C.P. Vilanova van empatar a tres gols en el partit corresponent a la 24èna jornada de la Primera Nacional disputat ahir al vespre al Pavelló de Mataró.

Just empat en un partit en que el Patí va anar sempre per endavant en el marcador, que dominava de dos gols a cinc minuts pel final i que les jugades a bola aturada li podien haver donat  la permanència garantida. Per la seva part veiem com en las darreres jornades ha perdut gas en la seva lluita per la tercera plaça de l’ascens.

La propera jornada, penúltima de la competició podria aclarir o potser no el panorama de l’ascens i la del descens del que tant Vilafranca com Shum han desaparegut.

El Patí ha obert el marcador de la mà de Gual, que avui ha fet un hat trick, a manca d'uns 8 minuts pels descans, i abans del mateix els dos equips han marcat anant als vestidors amb avantatge vilanovina.

En la segona part de nou Gual obria la diferència fins que en els darrers cinc minuts els del Maresme han empatat. Destacar que amb el crono a zero el Vilanova ha tingut una falta directa per acumulació, que no s’ha transformat i que hagués permès salvar la categoria. Molt dificil era la transformació ja que estaven en pista contraria, amb els nervis, etc.

Ara dissabte, si no hi ha canvis quan el Patí comenci el seu partit tindrà una referència molt bona de com van les coses a Sant Feliu, ja que un empat o una derrota d’aquest equip a casa davant l’Alpicat -equip que també li va la vida- faria que el Patí, fos quin fos el seu resultat garantiria la permanència

Fitxa tècnica

MIS IBERICA MATARO H.C.- Granés, Florenza, Lladó, Montero, Molist (cinc inicial) Bartrés, Romero, Cantero

CALMAR C.P. VILANOVA.- Esteve, Aguilar, Gual, Garreta, Paris (cinc inicial) Gil, Garrido, Cuevas

ARBITRES: Srs- Melero i J. Garcia

GOLS: 1a part; 0-1 Gual (min17); 1-1 Montero (min 20); 1-2 Gual (min 22). 2a part; 1-3 Gual (min 17); 2-3 Lladó (min 20), 3-3 Cantero (min 21)

TARGETES: Blava a Canter