logosuperior01

A+ A A-

CP Vilanova Aleví: Fent història

Aquest cap de setmana hem tornat a viure una jornada històrica al pavelló de les Casernes. Emulant al primer equip femení l'Aleví A del Club Patí Vilanova s'ha proclamat Catalunya i s'ha classificat per a la fase final del Campionat d'España a Alcañiz del 11 a l 13 de maig. Fins aquí res que no hagi estat notícia des de diumenge.

Com no, no es pot oblidar com s'ha aconseguit, guanyant tots els partits de la temporada i fent el partit perfecte a la final davant un fortíssim rival com el GEIEG A. Però aquesta vegada la crònica ha de ser diferent. El dia a dia d'aquest equip no ha estat fàcil. Entrenaments amb treball, esforç, disciplina, ..., tots aquests aquest valors dels que tothom parla i que són el dia a dia d'aquest equip, millor dit, de tots els equips del club.

Recordeu, que va passar desprès del xiulet final. Jugadors de la resta d'equips del Club, saltant a la pista, plorant d'alegria, sentint la victòria com a seva, perquè realment també ho és. Les paraules del Capità, Jordi Martínez, dedicant el seu esforç al Bernat, ens recorden els autèntics valors, i molts més detalls que ens fan veure el camí escollit.

Gràcies a tots els jugadors, Max, Jordi, Jofre, Pau, Roger J., Roger Z. Aleix, Alex P., Alex O., Miquel i Joan; gràcies a tot els tècnics, Juanjo, David, Cesc, Jofre, Joan Marc, Jordi, Salva i José Manuel. I gràcies a tota aquesta afició que una vegada més a mostrat a Catalunya que el pavelló de les Casernes és història viva de l'hoquei patins.

Gràcies per fer-nos gaudir de l'hoquei patins. FELICITATS CAMPIONS!

fes-te-soci             okliga s          ok femeni s

Login or Register

LOG IN