logosuperior01

A+ A A-

Importantíssima victòria per somiar en la permanència del Patí a Manlleu

El Calmar Vilanova ha derrotat al Manlleu per 3 gols a 4 en el partit corresponent a la jornada 22 de la Primera Nacional, jugat al Pavelló de Manlleu

Vital victòria del Vilanova en la difícil pista del Manlleu, un gran equip i el que es més important per aquesta Entitat amb una pedrera darrera que el fa temible per la qualitat que disposa.

El Vilanova, que recordem no ha transformat dos penals en moments importants -amb l'empat inicial i quan anava per darrera en la segona part-, ha fet un partit eficaç amb uns primers minuts de la primera part molt correctes, desprès han estat els locals qui s’han imposat i una segona part en que ha millorat, aconseguint primer l’empat i desprès tot i ananr per darrera al marcador i amb el Manlleu pensant que tenia els punts al sarró, el vilanovins no han abaixat els braços i han cregut  que es podia treure quelcom i dins del minut final, Garrido per dos cops feia que aquests punts viatgessin cap a Vilanova.

En la primera part com hem apuntat i amb el marcador encara amb empat a zero el Patí no ha transformat un penal i ha estat el Manlleu qui de la ma de Ballart en el minut 15 i de M. Pujadas en el 20, han aconseguit arribar al descans amb aquesta avantatge que feia justícia al que s’havia vist sobre la pista.

En la segona part el Vilanova s’ha espolsat la son i Cuevas ha  marcat el primer gol pel Patí, que ha aprofitat el llançament de la falta directa acumulativa Gual per empatar l’encontre. Aquí el Manlleu ha tornat a posar una marxa més i Prat amb un fort xut des de lluny,  tornava a avançar als osonencs.

Un minut més tard el segon penal no transformat pel Patí, i quan faltaven 55 segons Garrido empatava el partit, però això no havia acabat ja que a manca de 2 segons de nou Garrido marcava el gol de la victòria que te un valor importantíssim.

Fitxa tècnica

C.P. MANLLEU.- Garcia, Pradell, Navarro,Prat, Ballart ( cinc inicial) M. Pujadas, Bigas, Molas, R. Pujadas

CALMAR C.P. VILANOVA.- Esteve , Gual, Garreta, Aguilar, Cuevas ( cinc inicial) Garrido, Paris, Gil

ARBITRES:  Srs.  Sandoval i E. Rivas

GOLS: 1A PART: 1-0 Ballart (min 15); 2-0 Pujadas M (min 20); 2A PART: 2-1 Cuevas (min 4); 2-2 Gual de FDA (min 13); 3-2 Prats (min 16); 3-3 Garrido (min 24), 3-4 Garrido (min 25).