logosuperior01

A+ A A-

Campiones de la Copa de la Reina

 

13

Hostelcur Gijón 1 - Calmar CP Vilanova 2

El Calmar C.P. Vilanova s’ha proclamat Campió de la Copa de la Reina d’hoquei patins al derrotar per 2 gols a 1 al Hostelcurt Gijón en el partit final de la competició que s’ha disputat al Pavelló de la Plaça de les Casernes de Vilanova i la Geltrú que presentava una plé absolut amb molts aficionats asturians  desplaçats des de el Principat, i en ambient molt esportiu amb sidra al final.

Res a dir de la victòria vilanovina, molt treballada, davant un super equip que portava l’etiqueta de favorit  en aquest partit, donada la gran qualitat de les seves jugadores, malgrat que en tota la competició no han pogut comptar amb l’Anna Casarramona, una de les seves figures. El partit ha començat amb una forta pressió de les asturianes amb línies avançades, i que els ha donat fruit al minut 9 quan mostra d’aquesta pressió M. Díez li ha pispat la cartera a Pati Miret i sola davant Cate ha marcat el primer i al final únic gol de les gijonenques.

El Vilanova no s’ha ensorrat i tenia arribades clares davant la porteria rival que dissortadament no es transformaven. Poden dir que el resultat era just.

En la segona part de nou les asturianes han començat prement l’accelerador buscant el gol de la tranquil·litat, però ara la resposta vilanovina ha estat contundent i ha començat a portar més perill i en el minut 7 M. Córdoba empatava. Les alternatives eren constants i la Cate estava infranquejable, fins que un penal a 8 minuts pel final llançat per la D. Silva –que havia rebut un fort cop a l’espatlla lesionada, feia pujar davant el deliri de la parròquia local el segon gol.

El Gijón s’ha llançat a l'atac amb totes les seves forces, però les vilanovines traient forces d’on no n'hi havien han mantingut el marcador. Al final ja ho podeu imaginar, el Patí campió.

Seria injust destacar a ningú de les vilanovines, però cal agrair la feina feta per Jofre Vila.

Delirium tremens en la pista i en les grades

fes-te-soci             okliga s          ok femeni s

Login or Register

LOG IN