logosuperior01

A+ A A-

EL CP Vilanova classifica 11 equips a Preferent

Aquest cap de setmana ha estat molt actiu. Gairebé tots els equips de la Base del CP Vilanova es jugaven la possibilitat d’accedir a la lliga preferent. Els resultats han estat força bons: Els equips PBI A PBI B, Prebenjamí A, Prebenjamí B Prebenjamí C, Benjamí A, Benjamí C, Aleví A i Aleví B s’han afegit a Minifem i Fem12 com a equips de Preferent.

Només Benjamí B, Benjamí D, Infantil i Juvenil han perdut la seva eliminatòria. Tot i això podem estar orgullosos dels nostres equips.

Ara comença la segona fase a on els equips que juguen Preferent intentaran estar el més amunt possible. Segur que ens donaran grans alegries al final de temporada. A la categoria PBI els dos equips tenen opcions i lluitaran fins a la fi. A Prebenjamí podem aconseguir una fita històrica i classificar a 3 equips i a la categoria Benjamí aspirem a tot. Els nostres Alevins no seran menys i seran clars aspirants a jugar la fase final.

A la Copa Infantil i Juvenil han de demostrar la seva qualitat i lluitar per entrar a la fase final. Benjamí B i D també estaran a dalt lluitan per accedir a la gran final.

Felicitats a tots!!!

fes-te-soci             okliga s          ok femeni s

Login or Register

LOG IN