logosuperior01

A+ A A-

Base CP Vilanova: Molts equips classificats

Aquesta jornada ha estat molt important per alguns equips de la base i ja tenim un grapat d'equips classificats per a l'eliminatòria de preferent.  Ara mateix, els 3 equips prebenjamins estan classificats, PB A i PB C com a primers de grup i PB B com a segon. L'equip Prebenjamí B tot i perdre per 1 a 2 amb L'UE Horta A va demostrar el seu potencial i bon joc. A la categoria Benjamí, Benjamí a i Benjamí B són matemàticament primers de grup. Per la seva banda Benjamí C és segon i el  Benjamí D és tercer i també estan classificats. A destacar la golejada del Benjamí B per 2 a 11 a la pista del HC Sant Just B, segon classificat del seu grup. Els vilanovins conscients de la importància del partit han sortit a per totes. A la categoria PB Iniciació, el PBI A ja està classificat i el PBI B depèn de si mateix per classificar-se a falta de 2 partits.

A la categoria Aleví, l'equip Aleví C no ha pogut aconseguir la classificació al perdre per 3 a 1 a la pista del Sant Cugat en un partit molt igualat que podrien haver guanyat. Finalment acaben tercers a un grup molt complicat. Aleví A i Aleví han acabat primers de grup i per tant estan classificats per les eliminatòries. L'Aleví A ha fet un gran partit i ha golejat amb gran joc. L'Aleví B ha caigut a Vendrell però ha conservat la primera posició.

L'Infantil visitava Vilaseca, tercer classificat, amb la responsabilitat de saber que depenien d'ells per classificar-se. Partit sobri, complet i treballat en el que no han donat opció als locals. El resultat final ha estat 2 a 7.

El Juvenil ha caigut per 5 a 4 a la pista del HC Montbui i s'ha vist obligat a esperar fins fa uns minuts per saber si es classificava. Finalment l'equip també estarà a les eliminatòries, tot i que tindran un rival molt potent. Però aquest equip pot fer qualsevol cosa.

L'equip Júnior ha perdut aquesta tarda per 12 a 7 a Igualada i el 2Cat va caure per la mínima divendres també a Igualada.

El FEM NCAT va empatar divendres amb el Sferic Terrassa i aquest matí ha perdut amb el líder del grup el CP Voltregà per 4 a 6. L'equip Fem12 jugava a casa del Palau de Plegamans i caigut per 4 a 3.

fes-te-soci             okliga s          ok femeni s

Login or Register

LOG IN