logosuperior01

A+ A A-

El RD Impagos Patí Vilanova iguala un 0-2 amb un nou doblet de Cata Flores

Un nou doblet de Cata Flores va permetre al RD Impagos Patí Vilanova arrencar un empat a dos contra l'Alcorcón ahir a la nit a les Casernes. Amb la lesió de llarga durada de Dai Silva, la xilena ha assumit galons i ha marcat els quatre últims gols de les vilanovines per atorgar a l'equip un total de quatre punts en les dues darreres jornades. Aquest cop les noies de Carles Freixedes van igualar un 0-2 advers.

Els dos gols de l'Alcorcón van arribar abans del descans. El primer va gestar-se al minut set i va ser obra d'Oara Bautista. Poc després, Dolores Cancela va ampliar la renda per a les madrilenyes.

La reacció del Patí Vilanova va produir-se després del descans amb els dos gols de Cata Flores, que van ser molt seguits. La xilena va marcar l'1-2 al minut 31 i va empatar al 36. El marcador ja no es va tornar a bellugar.

Gols: 0-1, Oara Bautista (7'); 0-2, Dolores Cancela (10'); 1-2, Cata Flores (31') i 2-2, Cata Flores (36')