logosuperior01

A+ A A-

Derrota del RD Seguros Patí Vilanova en el derbi a Vilafranca

El RD Seguros Patí Vilanova no va poder treure res de profit en el derbi d'ahir al vespre a la pista del Vilafranca. Els penedesencs es van imposar per 3-1. La baixa de David Aguilar, encara sancionat, es nota en el conjunt verd. És la referència dels de Toni Porta a l'àrea contrària i un corcó per a les defenses rivals.

No va ser un derbi brillant. El Vilafranca va mostrar-se més efectiu per endur-se els tres punts. Marc Vázquez va trencar el 0-0 inicial faltant 11 minuts i mig per al descans amb una bona acció individual. Els locals van repetir a poc menys de tres minuts de la mitja part a través de Ferran March, que va anotar el 2-0.

El Vilanova va posar la rèplica en l'inici de la segona meitat amb arribades a la porteria d'Arellano fins que Nacho Garrido va retallar distàncies en la continuació d'un penal que Joan Muntané no havia pogut transformar. Faltaven 14 minuts per a la botzina i estava tot obert. La sentència per al Vilafranca la va posar Carles Rodríguez a tres minuts de la conclusió.

Gols: 1-0, Marc Vázquez (14'); 2-0, Ferran March (23'); 2-1, Nacho Garrido (36') i 3-1, Carles Rodríguez (47').