logosuperior01

A+ A A-

Cata Flores dona una valuosa victòria al RD Impagos Patí Vilanova a Madrid

El RD Impagos Patí Vilanova va fer valer ahir dos gols de la xilena Cata Flores per sumar una valuosa victòria (1-2) a la pista del Patín Las Rozas. Les noies de Carles Freixedes van retrobar-se amb el triomf després de tres jornades seguides sense vèncer. La reaparició de la capitana Maria Figuerola, recuperada de l'esquinç al genoll que s'havia fet en la primera jornada, va ser l'altra bona notícia del partit. Aida Mas, fitxada aquesta setmana per la baixa de llarga durada de Dai Silva, va debutar amb la samarreta verda. L'argentina va estar amb l'equip en el desplaçament en carretera fins a Madrid.

El Patí va haver de madurar el partit per endur-se els tres punts. Els tres gols no van arribar fins ben entrada la segona meitat. Cata Flores va inaugurar el marcador faltant set minuts per a la conclusió amb una esplèndida jugada personal. La xilena va agafar la bola a la seva àrea i va creuar tota la pista en solitari per acabar rematant a la xarxa. Era el seu primer gol amb la samarreta del Patí. No va trigar a empatar el Patín Las Rozas, que va fer l'1-1 a través de la italiana Giulia Galeassi, però quan faltaven tres minuts per a la botzina final va tornar a aparèixer Cata Flores. La xilena, aquesta vegada, va ser la més llesta de la classe i va recollir el refús d'un xut de Pati Miret per establir l'1-2 final. L'alegria de les noies de Freixedes va ser immensa després d'una victòria tan necessària com treballada.

Gols: 0-1, Cata Flores (43'); 1-1, Giulia Galeassi (45') i 1-2, Cata Flores (47').