logosuperior01

A+ A A-

Primera derrota del RD Seguros Patí Vilanova a la Lliga

El RD Seguros CP Vilanova va perdre ahir a la nit per 3-1 a la pista del Sant Cugat i va encaixar la primera derrota de la Lliga. Dos gols dels vallesans en la segona meitat van decidir el partit després que s'arribés al descans amb empat a un.

Se les prometien felices els homes de Toni Porta quan van trencar el gel al minut nou inaugurant el marcador gràcies al capità Joan Muntané. Tanmateix, de seguida va empatar altre cop el Sant Cugat amb un gol de Xavier Serrallonga.

La victòria dels locals es va confirmar en la segona meitat. Havien dut la iniciativa i van obtenir la recompensa gràcies als gols de Pol Claramunt i David Martínez.

Tot i la derrota, el Patí és quart a la Lliga amb set punts a l'espera del Rivas Las Lagunas-Manlleu d'aquest migdia. Els de Toni Porta buscaran retrobar-se amb la victòria divendres que ve (21.30 h) contra el Sant Feliu a Les Casernes.

Gols: 0-1, Joan Muntané (9'); 1-1, Xavier Serrallonga (10'); 2-1, Pol Claramunt (31') i 3-1, David Martínez (39').