logosuperior01

A+ A A-

Bona imatge del CP Vilanova al U15

L’Sporting CP és el nou campió de l’Eurockey U15. L’equip portuguès, que va aconseguir el títol per primer cop en la seva història, va culminar una trajectòria perfecta amb la victòria per 1-2 en la final davant el FC Barcelona, campió estatal la temporada anterior i vigent campió de l’Eurockey Cup U17.

Després d’una primera meitat molt disputada que va acabar amb empat a zero, Bernardo Trindade va posar per davant l’Sporting al minut dos de la segona. Després del gol, el FC Barcelona va intentar reaccionar per buscar l’empat. Quan més llençat estava l’equip de Ricard Hernáez, el mateix Bernardo Trindade va posar el 2-0 al marcador pels portuguesos quan només quedaven quatre minuts. El Barça va retallar distàncies amb un gol de Manuel Mir a 28 segons del final, però l’Sporting va resistir fins al final.

El CP Manlleu va aconseguir la tercera posició després de guanyar al Follonica italià per 4-0 en la final de consolació. El cinc ideal del torneig l’han format el porter Tom Savreux, (SCRA Saint Omer) i els jugadors Carles Aguilera (FC Barcelona), David Quintanilla (CP Manlleu), Alberto Cabiddu (Follonica Hockey) i Bernardo Trindade (Sporting CP). Aquest darrer va ser escollit MVP de la final.

El CP Vilanova va acabar en dotzena posició. Un lloc que no pot amagar l’excel·lent paper dut a terme pels vilanovins especialment durant la lligueta inicial. El grup D va acabar amb triple empat a 6 punts entre Porto, Follonica i Vilanova, i cap punt per al Herne Bay. Per als quarts de final només s’hi classificaven els dos primers de cada grup i el gol average va fer que el Vilanova acabès tercer, tot i haver superat el Porto (1-3) en el darrer partit. Ja jugant pel novè lloc, el Vilanova va superar el Quevert (7-3), però després va caure davant l’Irlandesas (2-4) i el Tomar (1-2).