logosuperior01

A+ A A-

Derrota mínima (1-2) del RD Impagos Patí Vilanova contra el Liceo

El RD Impagos Patí Vilanova va perdre ahir a Les Casernes per 1-2 contra el Liceo en la tercera jornada de l'OK Lliga Femenina. Dos gols de Maria Sanjurjo van acabar marcant les diferències per a les visitants. Les noies de Freixedes estan pagant les baixes de Maria Figuerola i Dai Silva, dos puntals de l'equip, que tampoc no es van poder enfrontar al quadre gallec. L'argentina passarà pel quiròfan en els pròxims dies i les seves companyes van enviar-li un missatge de suport abans del xiulet inicial tot lluint unes samarretes amb la inscripció Ánimo Dai. La grada també va transmetre el mateix missatge a la jugadora del Patí, que estarà entre tres i quatre mesos de baixa.

Tant Dai Silva com Maria Figuerola, que es recupera d'un esquinç al genoll, van veure des de la graderia com el Patí s'avançava faltant tres minuts per al descans. El gol va dur la firma de Paola Pascual, que s'estrenava en el present campionat. Tanmateix, encara abans de la mitja part Maria Sanjurjo va empatar per al Liceo. La mateixa jugadora va repetir al minut dos de la represa per decidir el matx a favor del conjunt gallec, que va saber mantenir la renda mínima fins a la botzina final.

El Patí porta tres punts en tres partits gràcies al triomf en la jornada inaugural contra el Girona. Ara l'equip ha d'acabar d'assimilar la llarga absència de Dai Silva i anhela el retorn de la capitana Maria Figuerola. Dissabte que ve les noies de Freixedes jugaran a la pista del Bigues i Riells amb l'objectiu de sumar la segona victòria de la temporada.

Gols: 1-0, Paola Pascual (22'); 1-1, Maria Sanjurjo (24') i 1-2, Maria Sanjurjo (27')