logosuperior01

A+ A A-

El RD Seguros Patí Vilanova empata contra el Tordera i continua invicte

El RD Seguros Patí Vilanova continua invicte a la Lliga després d'empatar a dos ahir a la nit al pavelló de Les Casernes contra el Tordera. Els homes de Toni Porta dominaven per 2-0 al minut cinc de la segona meitat, però no van poder mantenir la renda. El bagatge dels verds en tres jornades és de set punts. El partit es va avançar a divendres per la disputa de l'Eurockey Cup sub-15 a la capital del Garraf.

David París va posar per davant el Patí faltant nou minuts per a la mitja part en recollir el refús d'un penal executat per ell mateix. L'equip vilanoví va marxar al descans amb aquest avantatge i David Aguilar va ampliar-lo al minut cinc de la represa. Sergi Parra, per al Tordera, i Joan Muntané, per al Vilanova, van disposar de sengles faltes directes per reduir diferències o ampliar-les, però la bola no va entrar en cap execució. Quan faltaven 16 minuts per a la botzina Sergi Parra sí que va trobar porteria obrint el partit de bat a bat amb l'1-2. El Patí va resistir la primera envestida del Tordera a la recerca de l'empat per una targeta blava a Nil Garreta i una directa que no va transformar Mateo Cuervo. En canvi, faltant quatre minuts per al final, Sergi Parra va tornar a marcar per al Tordera i va certificar el 2-2 definitiu.

Gols: 1-0, David París (16'); 2-0, David Aguilar (30'); 2-1, Sergi Parra (34') i 2-2, Sergi Parra (46')