logosuperior01

A+ A A-

El RD Impagos Patí Vilanova cau a Voltregà i perd Dai Silva per lesió

El RD Impagos Patí Vilanova va perdre ahir a la tarda per 3-0 a la pista del Voltregà, actual campió d'Europa, en un partit amb massa contratemps. D'entrada, l'equip no va poder comptar amb la capitana Maria Figuerola, que té un esquinç al genoll, i en els compassos inicials del matx va perdre Dai Silva per una luxació a l'espatlla. L'argentina, el fitxatge estrella de l'equip aquesta temporada, podria haver de passar pel quiròfan. Tot i aquest revés, el Patí va mantenir el tipus durant pràcticament tota la primera meitat, però a un minut del descans Natasha Lee va avançar les locals amb la transformació d'un penal.

El guió de la segona part va ser similar. No donava el braç a tòrcer l'equip de Freixedes, que es multiplicava en defensa per frenar les escomeses del Voltregà. Les osonenques van sentenciar en els últims tres minuts amb el 2-0 i el 3-0, obra de Cristina Barceló i Berta Tarrida.