logosuperior01

A+ A A-

El RD Impagos Vilanova debuta a la Lliga amb un triomf laboriós

El RD Impagos Patí Vilanova va sumar ahir a la tarda una laboriosa victòria per 3-1 contra el City Lift Girona en el debut en l'OK Lliga Femenina 2017/2018. Les noies de Freixedes van tirar d'individualitats per sumar els tres primers punts del curs. Les visitants van plantar cara a les vilanovines deixant el partit obert fins ben entrada la segona meitat. De fet, el primer a colpejar va ser el Girona, que es va posar per davant en el minut cinc a través de Carla Dorca.

Havia de remuntar el Patí en l'estrena a la Lliga i va començar a fer-ho al minut 10, quan l'argentina Dai Silva es va inventar una sensacional jugada individual per empatar. Poc després, Pati Miret va posar per davant les de Freixedes apareixent per darrere de la porteria. La resistència del Girona va continuar després del descans. La diferència era mínima i el Vilanova no acabava de trobar la manera de liquidar el matx. Faltant 10 minuts per a la botzina, Dai Silva va sentenciar amb el 3-1.

RD Impagos Vilanova: Cate Ortega, Dai Dilva, Maria Figuerola, Alba Ambròs, Pati Miret; Paola Pascual, Maria Còrdoba i Cata Flores

City Lift Girona: Virginia Díaz, Carla Dorca, Laura Vall, Laia Castro, Xantal Piqué; Elena Ruiz, Celia Roure i Jana Fontrodona.

Gols: 0-1, Carla Dorca (5'); 1-1, Dai Silva (10'); 2-1, Pati Miret (16') i 3-1, Dai Silva (40').