logosuperior01

A+ A A-

Ambició i prudència en la presentació dels dos primers equips del Patí

L'ambició i la prudència es van barrejar ahir en la presentació dels dos primers equips del Club Patí Vilanova. L'acte, com ve sent habitual en els darrers anys, es va fer al restaurant La Cucanya. El president Pau Viadel va ser el més agosarat. Té una il·lusió tremenda de créixer com a club i va posar un gran valor en l'entrada a la junta directiva d'Ángel Calvo, l'home que aporta els patrocinis principals i la vestimenta de tots els conjunts del Patí a través de la firma Acerbis.

Viadel va definir Calvo com "la vitamina que necessitàvem per aspirar a coses". Quant a objectius esportius, el màxim mandatari del Patí va reconèixer que "l'aposta per l'equip femení és forta. Per a mi el més important seria tornar a estar en la Copa de la Reina. La plantilla està feta per lluitar per títols. No vull posar pressió, però volem estar entre els millors". L'arribada de les internacionals Daiana Silva (argentina) i Cata Flores (xilena) han incrementat el nivell de l'equip, que recupera Pati Miret i està dirigit per Carles Freixedes, exjugador del Patí. Quant a l'equip masculí, Viadel va destacar que "volem competir per intentar estar entre els sis primers, però ja sabem com funciona la Primera Nacional. Ens agradaria que l'afició pugui pensar a mirar amunt". La continuïtat d'homes clau de la temporada passada com Jordi Esteve, Joan Muntané, David Aguilar, Nacho Garrido i Nil Garreta és la millor notícia per al nou tècnic, el vendrellenc Toni Porta. Erik Gual, David París i el retornat Marc Cuevas són els tres fitxatges per a la nova temporada i Àlex Gil i Carlos Donoso, la quota del planter.

El tècnic Porta va ser més prudent que Viadel. "Demanem un temps de confiança per poder treballar amb tranquil·litat. Al desembre ja veurem on podem arribar. De moment, només pensem en el primer partit de Lliga, el 14 d'octubre. El que tenim clar és que hem de convertir Les Casernes en un fortí. Esforç, treball i il·lusió són tres paraules que ens gravarem amb foc", va assegurar. El capità Joan Muntané també es va mostrar cautelós: "Haver mantingut el bloc ens ajudarà a conjuntar les peces més ràpidament, però hem de tenir clar que som un equip en construcció. El nostre primer objectiu és sumar els tres punts el 14 d'octubre".

Carles Freixedes va parlar de les aspiracions de l'equip femení, que competeix a l'OK Lliga. Segons el tècnic, "treballant com fins ara podem fer grans coses. A Bigues i Riells ja vaig veure el grau de compromís de tot l'equip i amb les noves incorporacions millorarem més". La capitana Maria Figuerola, per la seva part, es va mostrar il·lusionada amb el nou curs. "Tenim moltes ganes amb aquest projecte tan ambiciós, però hem d'anar a poc a poc. El primer objectiu és classificar-nos per a la Copa de la Reina", va manifestar.

També es va pronunciar Ángel Calvo, ambiciós com el president: "Hem d'autoexigir-nos i lluitar per estar a dalt", va apuntar. Óscar Gonzálvez, vicepresident del club, va animar la ciutat a bolcar-se amb el club. "Hem de posar de moda el Patí per tirar-lo endavant. El partit de la temporada passada contra el Barça B va demostrar què pot arrossegar el club. Ens jugàvem no baixar i vam ficar 1.200 persones a Les Casernes. Jo no ho havia vist mai això", va afirmar.

La presentació també va servir per enviar un missatge de suport a en Bernat, el porter del planter apartat temporalment de les pistes per problemes de salut. "La recuperació d'en Bernat és la copa més important que hem de guanyar", va dir Pau Viadel. Una samarreta del club amb la inscripció Ànims Bernat! va estar ben visible durant tot l'acte en la taula des d'on es van fer els parlaments. La cita també va comptar amb la presència de Blanca Albà, regidora d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova, que també exerceix de preparadora física de l'equip femení.

fes-te-soci             okliga s          ok femeni s

Login or Register

LOG IN