logosuperior01

A+ A A-

El Patí doblega (5-2) el Vilafranca en el primer compromís de pretemporada

El RD Seguros Patí Vilanova va estrenar els compromisos de pretemporada ahir a la nit a Les Casernes amb una victòria per 5-2 sobre el Cafés Novell Patí Vilafranca en la segona jornada de la Copa EsportsPenedès.cat de Primera Nacional. L'equip de Toni Porta, el nou inquilí de la banqueta vilanovina, va causar una bona impressió.

El matx va arrencar amb alternatives. Joan Muntané va obrir el resultat per al Vilanova al minut quatre amb una acció personal. La réplica del Vilafranca van ser dues rematades de Marc Vázquez, però el porter Jordi Esteve va negar-li el gol demostrant que tornarà a ser un puntal dels verds. Tot seguit, Nacho Garrido ho va provar per al Patí. El Vilafranca va trobar l'empat al minut nou gràcies a Ferran March, que va desviar un tir llunyà de Marc Vázquez. L'exvilanovista Arellano va aparèixer dues vegades davant de Nil Garreta per evitar el 2-1 abans que el debutant David Paris tornés a posar per davant el Vilanova en culminar una bonica combinació amb Joan Muntané. Poc abans del descans el Vilafranca va tornar a empatar. Ho va fer amb un bonic gol de Lluís Ferrer, que es va internar pel cantó dret de l'atac i va trobar forat pel pal curt d'Esteve.

El Vilanova va marcar les diferències en la segona meitat. En el minut dos David Paris va recollir un refús de la tanca per fer el seu segon gol de la nit. Poc després, Nacho Garrido va ampliar la renda dels de Toni Porta en convertir un penal forçat per ell mateix. Faltant vuit minuts i aprofitant una situació de superioritat numèrica, de nou Nacho Garrido va marcar el 5-2 fent bona la circulació de la bola del Patí.

RD Seguros CP Vilanova: Jordi Esteve, Nil Garreta, Joan Muntané, Nacho Garrido, David Aguilar, David Paris, Erik Gual, Marc Cuevas, Àlex Gil i Carlos Donoso.

fes-te-soci             okliga s          ok femeni s

Login or Register

LOG IN