logosuperior01

A+ A A-

Prebenjamí A quart al Campionat TBCN

Aquest cap de setmana el Prebenjamí A i el Prebenjamí C  van agafar el relleu de la merescuda participació del Benjamí A, 3er d Barcelona i classificat per la fase final del campionat de Catalunya i el Benjamí C. No van defraudar, debutant en un duel entre ells dos i que va acabar en taules en, probablement el partit més emocionant de la jornada. L’equip Prebenjamí A es va classificar per a semifinals al desfer-se del  CP Voltregà i finalment va ser quart. El Prebenjamí C va acabar 8è, mostrant un gran nivell de joc.

També jugaven la tornada de la primera eliminatòria de copa el Prebenjamí Iniciació C i el Prebenjamí B. Tots dos van caure amb molt bona imatge i posen fi a una grandíssima temporada.

A la resta de partits, destaquem la victòria del Nacional Catalana Femení per 7 a 0. L’equip Aleví B continua amb la seva lluita i va derrotar amb dificultats al CP Sitges per 8 a 6 i l’Aleví A va empatar a 1 amb el Cerdanyola CH A.  A l’Infantil B no li va anar  be la jornada doble davant dos equips molt durs, el CE Noia Freixenet va guanyar per 5 a 6 injustament i ahir el HC Montbui, una vegada més amb un joc molt dur i físic, va guanyar per 5 a 3. Aquest dos resultats no canvien el bon joc que està mostrant l’equip.

Per últim destaquem les victòries d’Infantil A per 3 a i davant el GEIEG A i del Juvenil per 7 a 1 davant el Sant Just A. Prebenjamí D va guanyar a domicili per 2 a 3 i Benjamí B va caure per 1 a 2.

fes-te-soci             okliga s          ok femeni s

Login or Register

LOG IN