logosuperior01

A+ A A-

Base C.P. Vilanova. PBI A, PB A, PB C, Benjamí A i C a les finals de Preferent

Aquest cap de setmana s'han acabat les lliguetes del grups de preferent amb grans resultats pel Club Patí Vilanova. L'equip Prebenjamí Iniciació A ha acabat primer invicte i intractable. No ha estat menys el Prebenjamí A que amb un gran joc també ha estat  primer de grup. L'equip Prebenjamí C ha aconseguit una gran fita, classificar-se per la fase final sent un equip de primer any. Completen aquesta llista d'equips classificats el Benjamí A, primer de grup, i mostrant-se com un equip competitiu, solvent i seriós, i el Benjamí C, que un any més no falta a les fases finals. En aquesta ocasió com a segon de grup però tornant a mostrar-se com un equip molt equilibrat.

També volem destacar als equips Prebenjamí B i D, que han acabat com a segons de grup i tenen opcions d'entrar a la Copa.

L' Aleví B amb una golejada per 10 a 1 al HH Sant Josep SS A, contínua lluitant per classificar-se per la copa.L' Infantil B goleja al segon classificat del grup per 11 a 5, el CP Masquefa i continua amb opcions. Per últim, el Juvenil amb un gran partit, empata a 2 amb el Sentmenat, el primer del seu grup i continua viu.

fes-te-soci             okliga s          ok femeni s

Login or Register

LOG IN