logosuperior01

A+ A A-

El Patí Vilanova perd amb el Palafrugell fent un molt bon partit

El Palafrugell ha derrotat per 1 gol a 3 al CP Vilanova en el partit de la 18èna jornada de la Primera Divisió Nacional disputat ahir al vespre en el Pavelló de la Plaça de Les Casernes, que presentava una mitja entrada.

Abans de res comentar amb total convenciment que ahir el Patí va merèixer de llarg treure un punt davant del líder, i que el resultat és a més enganyós ja que el tercer gol visitant es va produir amb una falta directa per una targeta blava a Aguilar, se la podien haver estalviat els arbitres, a manca de set segons pel final i amb el partit decidit si més no a favor dels gironins.

Ahir si, en majúscules el Vilanova va fer, de llarg, el millor partit de la temporada davant el també millor equip que ha passat pel Pavelló enguany i ha demostrat perquè és el líder, ja que es tracta d’un equip  molt ben treballat amb força física, claredat d`idees i amb un porter –Luzón- que ahir els va salvar els tres punts amb aturades hipersemblants.

La primera part va ser equilibrada, amb un Vilanova amb ordre i que va aprofitar amb una contra de llibre per fer, Pastó, el primer i únic gol local, arribant-se al descans amb aquest resultat.

En la represa i desprès d’uns minuts de domini visitant el Patí va anar a més i va enviar una bola al pal que no va entrar de veritable miracle, fins que tot seguit van arribar els dos minuts fatídics i que marquen el partit. Una targeta blava a Pujol, no la va aprofitar el Patí, així com immediatament una nova falta directa per acumulació del Palafrugell. Els gironins jugant en inferioritat van fer l’empat ( Ribot). Aquí va perdre el Patí la seva ocasió d’or.

El partit va seguir força equilibrat i desprès de que Esteve aturés la falta directa per acumulació, va arribar  el segon gol visitant amb una canonada creuada a l’escaire de Pujol. Restaven sis minuts pel final i els gironins volien adormir el partit, mentre que el Patí anava a totes, i fins i tot el júnior Rubén va rematar una bola que miraculosament van salvar els visitants quan el pavelló ja cantava el gol. Després el tercer gol per blava a Aguilar es anècdota.

Ahir si que malgrat la derrota es va sortir satisfet del rendiment i del joc dels de A. Castro. Si mantenen la mateixa dinàmica i amb els resultats d’ahir en la resta de partits tenim esperançes de no patir. Ho diem sempre en condicional.

FITXA TÈCNICA

C.P. VILANOVA SIMON GRUP.- Esteve, Garreta, Aguilar, Muntané, Garrido (equip inicial) Pastó, Ruben, Gil, Salvadó

C.P.PALAFRUGELL.- Luzón, Ribot, Brugué, Duran, Pujol (equip inicial) Vives, Ruiz, Casanovas

ARBITRES: Sr. X. Buxeda i D. Calonge

GOLS

PRIMERA PART: 1-0  Pastó (min  17)

SEGONA PART: 1-1 Ribot (min 9); 1-2 Pujol (min 19); 1-3 FD Pujol (min 25)

TARGETES: Blaves a Aguilar i Pujol

fes-te-soci             okliga s          ok femeni s

Login or Register

LOG IN