logosuperior01

A+ A A-

El Patí Vilanova perd a Astúries en el darrer sospir


El  Patí va estar a punt de treure un empat de la complicada visita a la pista asturiana de l'Asturhockey, ja que va perdre per 4 gols a 3, però cal esmentar que el gol de la victòria local va arribar quatre minuts  pel final i el Vilanova va jugar  amb un home menys per targeta blava a Muntané a manca de menys d'un minut pel final.

Hem mantingut per actiu i passiu que els aturians eren un equip difícil quan juguen com a locals, per les condicions en que es fan els desplaçaments de la resta d'equips i pel suport de la seva afició, i no oblidem les característiques dels jugadors locals. Això ho demostra que dels vuit partits que han jugat a casa n'han guanyat 7 (sis per la mínima) i n'han perdut un també per la mínima. Per tant cal valorar el partit dels vilanovins en la seva justa mesura.

La primera part va finalitzar amb empat a dos gols desprès que els asturians s'avacessin amb dos gols (P. Gonzalez i Garcia) als que van respondre els catalans amb gols de Muntané de falta directa i Riba. 

En la segona part Riba va posar l' empat desprès de que  P. Gonzalez  s' avancés i, com hem apuntat  Carmona va fer el gol del triomf asturià

fes-te-soci             okliga s          ok femeni s

Login or Register

LOG IN