logosuperior01

A+ A A-

El Patí Vilanova empata davant el Barça "B" i es deixa dos punts en el darrer segon

El C.P. Vilanova i el Barça “B” van empatar a quatre gols en el partit corresponent a la 13èna jornada i darrera de la primera volta de la Primera Nacional Estatal disputat en el Pavelló dels Llars Mundet de Barcelona.

Destacar que el Vilanova es va deixar dos punts en la pista barcelonina, al rebre el gol de l’empat a manca d’un segon pel final, en un partit en el que sempre va anar per endavant en el marcador. La nota més negativa va ser la lesió d’Aguilar a manca de cinc minuts i que va fer perdre aquell punt de veterania dels vilanovins per mantenir un resultat favorable.

El Patí es va avançar en el marcador amb gols d’Aguilar, Muntané de penal i del mateix Aguilar, però els de J. Camps van escurçar diferències tot just desprès del tercer gol del Vilanova. Destacar que amb l’un a zero, Pastó va veure targeta blava, però Esteve esplèndid tot el partit va aturar la falta directa.

En la segona part els locals van posar una marxa més però el Patí va mantindré el tipus gràcies a la bona tasca defensiva i a J. Esteve. Malgrat que els locals van reduir distàncies, els de A. Castro, els van tornar la pilota, marcant el quart gol en la següent jugada. En els darrers cinc minuts la pressió del Barça els va donar fruits, primer amb el tercer gol i desprès amb el gol sobre la botzina de l’andorrà G. Miquel.

Fitxa tècnica

F.C. BARCELONA LASSA “B”: B. Roca, G. Miquel, Garcia, Miguelez, Palazón (equip inicial) Nájera, Gurri, Llobet

C.P. VILANOVA SIMON GRUP.- Esteve, Aguilar, Muntané, Salvadó Garrido (equip inicial) Riba, Pastó, i Gil.

ARBITRES Srs. D. Calonge i M. Soler . No van deixar contents al Patí

GOLS

1A PART: 0-1 Aguilar (min 8); 0-2 Muntané de penal; 0-3 Aguilar (min 14); 1-3 Garcia (min 15)

2A PART: 2-3 Gurri (min 15); 2-4 Garrido (min 15); 3-4 Gurri (min 21); 4-4 G. Miquel (min 25)

TARGETES: Blava a Pastó