logosuperior01

A+ A A-

Base CP Vilanova: Bons resultats a les eliminatòries

Aquest cap de setmana els equips del CP Vilanova classificats per a eliminatòries s’han jugat a doble partit la classificació per a preferent.

A Prebenjamins l’equip Prebenjamí  A s’imposava dissabte per 0 a 3 a la pista del CP Vic B. Ahir diumenge, a les Casernes, va tornar a guanyar per 3 a 0 amb molta autoritat aconseguint la classificació per a Preferent.

L’equip Prebenjamí B en un partit espectacular va empatar a 3 dissabte davant el  HF Sant Josep SS A mantenint les opcions de classificació. Ahir diumenge, a Sant Sadurní, els locals van aprofitar el factor pista per guanyar per 3 a 1 i deixar fóra als nostres jugadors. Ben lluitat i ara a jugar la copa.

L’equip Prebenjamí C es fa desfer amb autoritat del HF Sant Josep SS B guanyant els dos partits per 3 a 0 i sense donar opcions al rival, que es va veure superat en totes les facetes del joc per un Vilanova molt superior.

L’equip Prebenjamí D va plantar cara dissabte al CP Cubelles A tot i perdre per 1 a 2. Diumenge a la pista del Cubelles es va veure superat per 3 a 0 en un partit en el que els locals van imposar la seva superioritat física. Ara a jugar la copa amb ganes i il·lusió.

A categoria Benjamí, l’equip Benjamí A va encarrilar l’eliminatòria dissabte a la pista del CP Sant Ramon B per 0 a 5. Ahir diumenge, va tornar a mostrar la seva superioritat, i va tornar a guanyar amb contundència. El resultat final va ser de 10 a 0. Ara a jugar Preferent amb aspiracions màximes.

L’equip Benjamí B s’enfrontava a un “coco”, el CP Vic A. No va poder fer res i va caure dissabte a casa per 0 a 10 i diumenge a Vic per  5 a 1. L’equip jugarà la copa.

L’equip Benjamí C va derrotar dissabte a domicili al Caldes Recam Làser D per 1 a 4 i deixava l’eliminatòria  amb molt bones sensacions de cara al segon partit. Ahir diumenge, a casa, l’equip va desplegar el seu joc habitual i va guanyar per un clar 7 a 0. A preferent l’equip seguirà creixent.

A alevins, l’equip Aleví A es va imposar per 3 a 9 al Reus Deportiu B jugant com sempre amb molta intensitat.  Diumenge a casa l’equip va tornar a guanyar per 5 a 0 i ja està classificat per a Preferent al Campionat de Catalunya.

A infantils, l’equip Infantil A es va imposar dissabte a la nit per 1 a 4 a la pista del UE Horta A. Pel joc desplegat, l’equip hauria d’haver sentenciat l’eliminatòria però la sort no va estar del nostre costat. Ahir diumenge, l’equip va golejar a l’Horta al derrotar-lo per 8 a 2, Preferent espera.

A juvenils,  EL CP Vilanova no va tenir sort a l’encreuament i s’enfrontava al CP Vic A. A més a més la lesió d’Arnau, va complicar encara més l’eliminatòria. El primer partit es va perdre per 2 a 8. A Vic, l’equip va perdre per 7 a 0 entregant-se i lluitant al màxim.

Altres resultats: Sub16 Fem 5 CP Voltregà A 5. Partit molt viu i emocionant de les nostres noies que van merèixer més. El Prebenjamí Iniciació B va perdre per 0a 3 davant el CP Cubelles i el Prebenjamí Iniciació C va aconseguir la seva primera victòria per 1 a 2 a la pista del Claret i el Minifem va derrotar per 3 a 1 al Santa Perpètua.

fes-te-soci             okliga s          ok femeni s

Login or Register

LOG IN