logosuperior01

A+ A A-

Empat del Patí Vilanova davant el Sant Feliu

El C.P. Vilanova i el Sant Feliu van empatar a dos gols en el partit disputat ahir al vespre en el Pavelló de la Plaça de Les Casernes corresponent a la desena jornada de la Primera Divisió, davant una més de mitja entrada d’un públic que com sempre va estar animant als vilanovins .

Resultat just a un partit emocionant per l’incertesa del marcador. El Sant Feliu és un equip complicat, ben armat, amb experiència feta al llarg de les darreres campanyes, però que al final va anar perdent benzina. Per la seva part el Patí que sempre va anar per darrera en el marcador, va mostrar les virtuts i defectes .

La primera part va finalitzar amb avantatge visitant d’un gol a dos, ja que  Oller els va avançar en el minut 17, però poc desprès va empatar Aguilar i en el 22 Garcia, tornava avançar al Sant Feliu desprès d’una pèrdua de bola a mitja pista.

A la segona part el partit va seguir el mateix dibuix, però el Patí va aconseguir l’empat (gols que van donar els col.legiats a Aguilar). Fins al final ocasions perdudes per ambdós equips, bones actuacions dels porters i com ja és habitual poca voluntat dels arbitres de xiular la desena falta, especialment quan falten pocs minuts i els marcadors son ajustats.

Fitxa tècnica

C.P. VILANOVA GRUP SIMON.- Esteve  Aguilar, Salvadó , Muntané, Garrido (equip inicial) Riba, Gil

C.H. SANT FELIU.-Castellvell,  M. Fajas, Vera, Tobias, Valls (equip inicial)Oller, Garcia, S. Fajas

ARBITRES.- Sra. M.T. Martinez i Sr. Saenz. No es van complicar la vida

GOLS: 1A Part: 0-1 Oller (min 17); 1-1 Aguilar (min 18); Garcia (min22); 2A Part: 2-2 Aguilar ( min 7)

fes-te-soci             okliga s          ok femeni s

Login or Register

LOG IN