logosuperior01

A+ A A-

Base CP Vilanova: Una jornada més

 El juvenil va obtenir una valuosa victòria a camp contrari en contra el Sitges, donant per tancat l'accident del resultat en la primera volta i pel que fa el Prebenjamí B, quasi té certificada la seva presència les eliminatòries del 17 i 18 de desembre.

Els dos primers equips van tenir resultats negatius, en els seu partits com a locals. El Nacional Espanyola, en un dels millors partits jugats a casa, els àrbitres van ser massa protagonistes en el joc durant massa estona i això va fer que la reacció final que sempre ens presenta l'equip no es produïa pel desgast psicològic sotmès per un mal arbitratge. A de més de notar-se i molt l'absència d'un dels pilars de l'equip, el Joan Muntané.

El femení no ho tenia fàcil, el campió de lliga actual ens visitava i només de penal ens van poder superar. Partit molt bo de les nostres noies que si haguessin encertat en els seus penals potser els punts no haguessin marxat de casa.

La pròxima jornada desplaçament doble dels primers equips a la comarca del Maresme, el Nacional Espanyola, divendres a la nit a la complicada pista del Arenys de Munt. I el OK LLiga Femení diumenge a la tarda a Mataró, on ha de demostrar el bon nivell demostrat contra equips de la zona alta de la classificació el bon nivell de joc i davant tindrà un equip que ve per sota però que segur que no li posarà fàcil.

Pel que fa a la base, d'alevins cap a munt hi ha jornada de descans. Dels més petits es juga la última jornada que determinarà el llistat de coeficients de les categories benjamí i prebenjamí, per jugar les eliminatòries el cap de setmana del 17 i 18 de desembre. A falta d'aquesta jornada, els tres benjamins i els 4 prebenjamins sembla que hi participaran, a veure com acaba aquesta última jornada.

Per últim destaco la participació del Comarcal amb nens de 4 i 5 anys en la lliga comarcal. Aquest dissabte jugaran el seu tercer partit contra el CE Vendrell a les 10:30 a les Casernes.

fes-te-soci             okliga s          ok femeni s

Login or Register

LOG IN