logosuperior01

A+ A A-

El Patí Vilanova perd a casa davant el Shum

El Shum Maçanet ha derrotat per 3 gols a 2 al CP Vilanova Simón Grup en el partit corresponent a la vuitena jornada de la Primera Nacional,que s’ha disputat en el Pavelló de la Plaça de les Casernes amb una bona entrada de públic (més de mitja entrada), públic que ha estat esplèndid animant en tot moment al seu equip i que al final ha donat un exemple d’esportivitat en aplaudir als visitants malgrat el resultat i les circumstàncies.

El Vilanova diguem-ho clar i alt no ha merescut perdre aquest partit, i l’empat hagués estat el més just i perquè? Perquè primer ha jugat minvat amb l’absència de Muntané, avui un jugador important dins dels esquemes de A. Castro, desprès per la qualitat del rival, la mala sort (dues boles enviades als pals; l’habitual poca efectivitat davant, mal endèmic, i avui desquiciats amb una actuació arbitral esperpèntica. Si haguessin volgut  voluntàriament xiular contra el Patí, cosa que no ens passa pel cap, no ho haguessin fet pitjor De les tres targetes blaves, sols la darrera a Salvadó per protestar en el minut final és acceptable, les altres dues amb criteris no  mesurats iguals, el penal per peus inventat totalment, i el tercer gol del Shum ve en un contraatac generat amb dues faltes -una amb peus- dels gironins.

Destacar l'actuació d'Esteve que ha aturat tres faltes directes i un penal, malgrat que s’ha empassat el segon gol  visitant, no te tota la culpa i un primer gol fet per Garcia sortint de darrere (assignatura pendent Jordi).

El Shum és un equip compacte amb F. Garcia com a gran director i realitzador, era el màxim golejador de la categoria, molt ben assistit per Candamio i amb una resta de jugadors sempre ben posicionats.

La primera part va finalitzar amb 1 gol a 2 a favor dels visitants. F. Garcia marcava el primer en sortir de darrera la porteria local i feia el segon amb un xut des de la seva àrea, que Esteve s’ha vist sorprès i potser tapat. Salvadó ha escurçat diferències. En la segona part empatava Pastó també amb un xut llunyà i Villares feia el gol de la victòria a deu minuts pel final en una jugada de contraatac amb faltes prèvies.

Fitxa tècnica

C.P. VILANOVA SIMON GRUP.- Esteve, Salvadó, Aguilar, Garrido, Pastó (equip inicial) Riba, Gil, Ruben, Martí (Briva, p.s.)

SHUM FRIT RAVICH.- Nuñez, Garriga, Candamio Roura Garcia, (equip inicial), Tarres, Villares, Fernandez, Planella, Ramirez (p.s.).

ARBITRES: Srs. M.Lapedriza I C. Garcia. Molt deficients sent generosos. Han volgut ser protagonistes i ho han aconseguit.

GOLS

PRIMERA PART: 0-1 F. Garcia ( min 9); 0-2 F. Garcia (min 15); 1-2- Salvadó (min  18)

SEGONA PART: 2-2 Pastó (min 6); 2-3 Villares (min 15)