logosuperior01

A+ A A-

Victòria del Patí Vilanova en la sempre dificil pista del Mataró

El C.P. Vilanova Grup Simón ha derrotar per 2 gols a 1 al C.H. Mataró en el partit corresponent a la setena jornada de la Primera nacional, que s’ha disputat aquest vespre en el Pavelló de Mataró.

Victòria de mèrit i prestigi del patí a la sempre difícil pista mataronina, que ha arribat gràcies a un ordenat treball de tot l’equip arropant a un porter, Jordi Esteve, que ha estat esplèndid especialment en el tram final de l’encontre. .

El Mataró, que venia precedit d’una orla de golejador s’ha trobat sense solucions davant l’ordre defensiu vilanoví i avui el seu porter Povedano ha estat un dels destacats per contra del que els números de gols encaixats feia preveure.

La primera part, que ha finalitzat amb la mínima avantatge dels del Maresme, ha estat força equilibrada amb oportunitats pels dos equips, però ha estat el Mataró qui després de no transformar un innocent penal comés per Aguilar, ha inaugurat el marcador en el minut 15 al aprofitar Cantero un rebuig  del porter J. Esteve. Malgrat això el Patí no s’ha descompost i  a manca de 4 minuts una targeta blava, més que dubtosa al local Cantero no ha estat aprofitada la directa corresponent per A. Salvadó. En el temps de superioritat el porter local A. Povedano ha salvat l’empat amb un reguitzell d’aturades de mèrit. I el marcador ja no s’ha mogut en aquest període.

La segona part ha mantingut la mateixa tònica, amb un Vilanova  que ha disposat d’una falta directa per targeta blava que Aguilar no ha transformat, però que dos minuts desprès el mateix jugador ha fet el gol de l’empat. Els locals han premut l’accelerador i les protestes continuades als arbitres però això no ha trencat l’ordre del Patí ben secundat pel seu porter i a manca d'un minut i vint segons Muntané feia el gol de la victòria dels del Garraf.

Com hem dit victòria de mèrit en una pista on hi havia poc a perdre i molt a guanyar. I al final ha caigut pel cantó del guany.

FITXA TECNICA

C.H. MATARO.- A. Povedano, Bartrés, Povedano, Figa, Florenza (equip inicial) Cantero, Guimerà Lladó, Serra

C.P. VILANOVA GRUP.SIMON - Esteve, Salvadó, Aguilar, Muntané, Garrido (equip inicial) Pastó, Riba, Gil. O. Martí

ARBITRES: Srs. Amezaga  i León, sense influir directament en el resultat no han deixat contents ni a “tiris” ni “toians”

GOLS

PRIMERA PART

1-0 Cantero (min 16)

SEGONA PART

1-1 Aguilar (min 14); 1-2 Muntané (min 23 i mig)

TARGETES BLAVES: Cantero  i M. Povedano del Mataró

fes-te-soci             okliga s          ok femeni s

Login or Register

LOG IN