logosuperior01

A+ A A-

EL CP Vilanova guanya 3-2 al GEIEG i ja és segon

El Club Patí Vilanova va derrotar ahir a la nit al GEIEG per 3 a 2 aconseguint 3 valuosos punts que deixen l'equip a la segona posició.

A la primera part els jugadors del patí no van poder desplegar el seu joc d'intensitat, Un GEIEG molt conservador va jugar amb possessions molt llargues i amb un joc lent que va contagiar als vilanovins de tal manera que van marxar al descans amb 0 a 1 en el marcador.

A segona part, l'equip va anar a per totes des de el primer segon, segurament esperonats per Alexis Castro al vestidor. Fruit d'aquest joc David Aguilar va aconseguir l'empat. El pàtí dominava i creava ocasions molt clares, però una discutible pena màxima va tornar a avançar al GEIEG. Una vegada més, aquest equip ha demostrat   que no llença mai la tovallola i Joan Muntané va igualar el partit. Tot seguit, i del penal, Adrià Salvadó posava el 3 a 2. D'aquí fins a la fi del partit, nervis, ocasions (el patí va tenir una falta directa per sentenciar el partit), tensió i sobretot confiança d'uns jugadors que volien guanyar.

Amb el partit acabat es va tornar a veure aquesta comunió entre jugadors i afició,uns agraint el suport i altres agraint l'entrega.

Nit feliç que  mostra el camí a seguir pel Club Patí Vilanova, que vol mantenir aquesta dinàmica positiva.

Fitxa tècnica

C.P. VILANOVA GRUP SIMON.- Esteve, Muntané, Salvadó, Aguilar, Garrido (equip inicial) Pastó, Riba, O. Martí, R. Gómez, Briva (p.s.)

G.E.i E. G.- Ortega, Garcia, Gallardo, Rodriguez, Nonell (equip inicial) Palacín López, Vidal, Gelma, Prat (p.s.).

ARBITRES: Srs M. Blat I M.E. Díaz

GOLS.- 

PRIMERA PART: 0-1  Nonell (min 9)

SEGONA PART: 1-1 Aguilar (min 1); 1-2 Gallardo de penal (min 7); 2-2 Muntané (min 19); 3-2 Salvadó de penal (min 22)

fes-te-soci             okliga s          ok femeni s

Login or Register

LOG IN