logosuperior01

A+ A A-

Base CP Vilanova: Comença la segona volta

PREBENJAMÍ INICIACIÓ

L'equip Prebenjamí Iniciació A es va desfer dissabte sense dificultats del FC Martinenc per 3 a 0 i continua com a segon classificat. EL CP Cubelles no ha donat opció a l'equip Prebenjamí Iniciació B que ha perdut per 3 a 0. L'equip Prebenjamí Iniciació C, desprès d'un gran partit, va empatar a 2 amb el CH Claret.

MINIFEM

L'equip Minifem en un partit de clar color local ha derrotat per 3 a 0 al Mollerusa.

PREBENJAMÍ

L'equip Prebenjamí A va guanyar amb autoritat dissabte al JMJ per 3 a 0 i es manté com a líder sòlid del seu grup. L'equip Prebenjamí B, en un gran partit, va caure derrotat per 1 a 2 davant el líder del seu grup, el Ribes CP A. L'equip Prebenjamí C es va imposar al FC Martinenc A per 3 a 0 i continua com a líder del seu grup. L'equip Prebenjamí D va derrotar a domicili a La Salle Bonanova per 0 a 3 i ja és segon a la classificació

BENJAMÍ

L'equip Benjamí A ha sumat una victòria més al derrotar al CH Claret B per 0 a 10.L'equip Benjamí B s'ha vist superat pel CH Claret que ha guanyat el partit per 1 a 7.Victòria per 10 a 1 de l'equip Benjamí C davant el CP Congrés. L'equip és líder del grup.

ALEVÍ

Victòria contundent de l'equip Aleví A la pista del CP Monjos per 3 a 12. L'equip és líder en solitari amb 6 punts d'avantatge. L'equip Aleví B ha empatat a 1 gol a la pista del Hc Sant Josep A.

INFANTIL

L'equip Infantil A va derrotar a domicili al HC Montbui A no sense dificultats per 2 a 4.Golejada de l'equip Infantil B a la pìsta del CP Monjos per 1 a 8 en un bon partit de tot l'equip.

FEM16

L'equip FEM16 va aconseguir matemàticament ser primer de grup desprès d'imposar-se amb claredat al segon classificat , el Reus Deportiu per 6a 3.

JUVENIL

Derrota per 1 a 10 de l'equip Juvenil davant el líder del seu grup, el Cerdanyola CH.

JÚNIOR

L'equip Júnior va caure divendres a la pista del GEIEG per 4 a 2. Els nostres jugadors guanyaven a la pista del líder a falta de pocs minuts, però els locals van aprofitar dos errors per capgirar el marcador.

2ª CATALANA

L'equip de 2ªCatalana ha aconseguit un empat a 3 gols a la pista del Capellades CH i s manté a la part mitja de la classificació

NACIONAL CATALANA FEMENÍ               

Treballada victòria de l'equip Femení de NCAT al derrotar per 2 a 0 el CP Olesa.

fes-te-soci             okliga s          ok femeni s

Login or Register

LOG IN