logosuperior01

A+ A A-

El Patí Vilanova empata a casa del líder, el Palafrugell

El H.C. Palafrugell i el C.P. Vilanova han empatat a dos gols en el partit corresponent a la cinquena jornada de la Primera Nacional, que s’ha disputat aquest vespre al Pavelló de la vila gironina.

Empat de mèrit, just i merescut del Patí davant el líder invicte de la categoria, al que ha tutejat al llarg del partit, i al que ha tingut contra les cordes en el primer tram de la segona part. Avui els de A. Castro han defensat en ordre i atacat amb més seny que en els darrers partits i han fet que Luzón, el porter local fos dels més destacats del seu equip.

En la primera part, les defenses s’han imposat a les davanteres i els dos porters han estat molt encertats i sols ha estat a partir de l’equador d’aquest període on els locals, han estat lleugerament superiors aprofitant Vives en el minut 21 per marcar l’únic gol, que ha portat a una petita trifulca entre Brugué i Aguilar, malgrat que el Patí ha tingut ocasió d’empatar, resultat que no hagués estat injust.

Només començar la segona part Muntané en jugada personal feia l’empat i al llarg de més de deu minuts el Palafrugell s’ha mantingut gràcies a Luzón. En el minut 11, una reacció local, esperonada pel seu públic, permetia a Duran desfer l’empat, però el Vilanova lluny d’ensorrar.se com va passar a Sant Cugat, s’ha mantingut dins del partit i a un minut del final ha tingut el premi al seu esforç amb el gol de l’empat.

FITXA TECNICA

C.P. PALAFRUGELL.- Luzón, Ribot, Brugué, Duran, Pujol (equip inicial) Vives, Aldrich, Ruiz, Casanovas , Panella (p.s.)

C.P. VILANOVA.-  Esteve, Aguilar, Garrido, Muntané, Salvadó (equip inicial) Martí, Gil, Riba, Gómez, Briva (p.s.)

ARBITRES: Srs. J. Rovira i O. Escobar. Sense problemes. Molt correctes

GOLS

PRIMERA PART

1-0 Vives (min21)

SEGONA PART

1-1 Muntané (min 1); 2-1 Duran (min 11); 2-2 Riba (min 24)

fes-te-soci             okliga s          ok femeni s

Login or Register

LOG IN