logosuperior01

A+ A A-

Base CP Vilanova: Els equips milloren

PREBENJAMÍ INICIACIÓ

Victòria a domicili de l'equip Prebenjamí Iniciació A a la pista del CP Sitges per 3 a 0 que deixa a l'equip com a líder en solitari del grup- L'equip Prebenjamí Iniciació B va aconseguir la primera  victòria de la temporada al derrotar per 3 a 0 a E.Maristes Sant Joan en un partit mol complert dels nostres jugadors.

PREBENJAMÍ

Gran partit de l'equip Prebenjamí A que va aconseguir els tres punts a la pista del UE Horta A per 0 a 3 en un camp a on la pressió del públic afecta molt als jugadors.Treballada victòria de l'equip Prebenjamí B davant el CH Corbera per 3 a 1. El partit es va decantar de part nostra gràcies a la gran actuació dels nostres jugadors.Victòria a domicili de l'equip Prebenjamí C a la pista del Hc Sant Just B treballada i que deixa a l'equip com a líder amb 5 punts d'avantage. Injusta derrota de l'equip Prebenjamí D davant el UE Horta B per 1 a 2. En un partit molt igualat l'equip visitant va aprofitar millor les ocasions que va generar.

BENJAMÍ            

L'equip Benjamí A va derrotar contundentment al UE Horta A per 10 a 0 en un bon partit dels jugadors del patí que van anar a buscar el partit des de el xiulet de l'inici fins a la fi del partit. Golejada per 11 a 1 de l'equip Benjamí B davant el Jesuïtes Casp en un partit dominat en tot moment pel CP Vilanova. L'equip Benjamí C va derrotar en el derbi local al CP Cubelles per 9 a 1. Els nostres jugadors estan millorant dia a dia el seu joc.

ALEVÍ

Derrota de l'equip Aleví B a casa davant el CP Congrés B per 1 a 5. L'equip va lluitar molt però encara s'està conjuntant. L'equip continua millorant.

INFANTIL

Espectacular partit que van jugar l'equip Infantil A i el HC Sentmenat D. En un partit jugat de tu a tu, els jugadors del patí es van imposar per 5 a 2. La millor qualitat dels nostres jugadors va ser determinant davant un gran rival. Clara derrota de l'equip Infantil B la pista del PHP Sant Cugat B per 12 a 0. Els nostres jugadors van aguantar 15 minuts, però poc a poc van anar cedint.

JUVENIL

Gran victòria de l'equip Juvenil a la pista del CP Vilafranca Capital del Vi per 3 a 5. Els jugadors del patí van fer un partit gairebé perfecte en defensa i van aprofitar les ocasions generades.

JÚNIOR

Derrota de l'equip Júnior davant el CE Noia Freixenet B per 0 a 5. Els nostres jugadors estan treballant dur però no estan tenint  sort de cara a porta i això a aquesta categoria es paga molt car.

FEM NCAT

Gran victòria de l'equip de Femení de Nacional Catalana a la pista del CP Voltregà per 2 a 3. Les jugadores del patí van fer un partit molt intel·ligent aprofitant les ocasions que van generar i aconseguint tres punts molt importants.

2CAT

L'equip de 2ª Catalana va deixar escapar dos punts a les Casernes. Desprès d'avançar-se per 3 a 0 en el marcador va patir per aconseguir l'empat en els últims minuts quan perdia per 6 a 7. El resultat final de 7 a 7 no va deixar satisfets als nostres jugadors.

fes-te-soci             okliga s          ok femeni s

Login or Register

LOG IN