logosuperior01

A+ A A-

Benjamí A 5è de Catalunya, PBI A 3er de BCN i PBI B 5è de BCN

Cap de setmana espectacular per la base del Club Patí Vilanova.

L'equip Benjamí A s'ha proclamant 5è del Campionat de Catalunya amb una única derrota a tota la fase. Divendres van debutar derrotant en un partit gairebé perfecte al CP Voltregà per 1 a 4. La mala sort va arribar dissabte, desprès d'un partit en el que res va sortir de cara, l'equip va caure per un injust 1 a 2 als últims instants del partit que deixava l'equip fora de les semifinals. A la lluita per la cinquena posició van derrotar primer al Juneda per 4 a 0 i desprès al Igualada per 5 a 4 proclamant-se 5ens de Catalunya. Felicitats nois!

L'equip PBI A va debutar jugant amb el PBI B, que malauradament van caure al mateix grup. El partit va estar molt igualat, però finalment el PBI A es va emportar la victòria per 3 a 1. Després es va desfer del Vilassar també per 3 a 1 i es va classificar per a les semifinals. A les semis, va caure davant el campió, el Sant Josep, per 3 a 0 a l'única derrota del campionat. Al tercer i quart lloc van derrotar al Caldes Recam Làser A per 3 a 0 aconseguint una meritòria tercera posició. Felicitats a tot l'equip!

L'equip PBI B només va patir una derrota amb el PBI A. També es va desfer del Vilassar per 3 a 1. A la lluita per la cinquena posició es va desfer de l'Arenys de Mar per 3 a 1 i del Senmenat per 3 a 0 desplegant el seu millor joc. Felicitats a tot l'equip! 

fes-te-soci             okliga s          ok femeni s

Login or Register

LOG IN