logosuperior01

A+ A A-

Base CP Vilanova: La majoria dels equips classificats

Prebenjamí  Iniciació

L'equip Prebenjamí Iniciació A ha caigut derrotat per la mínima, 3-2, a la pista del U E Horta A en un gran partit de tots dos equips. Tant els locals com els nostres jugadors han fet mèrits per emportar-se la victòria. Tot i la derrota l'equip és primer de grup i ja està classificat.

Gran victòria de l'equip Prebenjamí Iniciació B davant el seu rival directe, HC Sant Just A, per 3 a 2. Amb aquest resultat l'equip és líder del seu grup en solitari per mèrits propis. L'equip també està classificat.

L'equip Prebenjamí Iniciació C ha descansat aquest cap de setmana, però amb els resultats d'aquesta jornada, l'equip és líder i ja està matemàticament classificat.

Prebenjamí

L'equip Prebenjamí A ha acabat la primera fase amb una nova victòria per 3 a 0 davant el Congrés B.  L'equip ha quedat primer de grup i s'ha classificat amb autoritat.

L'equip Prebenjamí B ha caigut derrotat a la pista del campió del seu grup, UE Horta A, per 3-0. Els nostres jugadors han acabat quarts classificats. L'equip està pràcticament classificat.

Derrota de l'equip Prebenjamí C per 1 a 2 davant el Congrés  en un partit en el que els nostres jugadors han merescut més. L'equip ha acabat segon i està classificat.

L'equip Prebenjamí D no ha pogut fer res davant el líder del seu grup el Torrelles que els ha derrotat per 3 a 0. Tot i això l'equip ha acabat tercer de grup i completa el ple d'equips prebenjamins classificats.

Benjamí

L'equip Benjamí A ha descansat aquest cap de setmana però ha quedat matemàticament primer de grup amb una classificació immillorable en tots els aspectes.

L'equip Benjamí B ha acabat de forma brillant la primera fase, derrotant per 0 a 10 a domicili al Ch Corbera i proclamant-se campió del seu grup i per tant aconseguint la classificació.

L'equip Benjamí C ha deixat escapar dos punts que tenia guanyats a falta de pocs minuts per a la fí del partit quan tenia dos gols d'avantatges. Els jugadors visitants han aconseguit empatar el partit in extremis. Tot i això l'equip és segon i completa el ple d'equips benjamins classificats.

Aleví

L'equip Aleví A ha derrotat per 0 a 10 al CP Cubelles B en un partit sense història. Els vilanovins han acabats primers de grup i classificats per a jugar les eliminatòries.

L'equip Aleví  B ha tornat a mostrar una bona imatge davant el CP Sitges. Tot i la derrota a la primera part els nostres jugadors i jugadores han estat dins el partit amb un empat a 1 gol. El resultat final ha estat de 5 a 1.

Fem Sub16

L'equip Sub16 femení ha derrotat per 5 a 2 al Reus Deportiu i acaba segon de grup i classificat per a la següent fase.

Infantil

Victòria a Vendrell de l'equip Infantil A per 2 a 8. Una vegada més l'equip ha imposat el seu físic en el partit. Amb aquest punts l'equip acaba com a primer de grup i classificat.

Bon partit de l'equip Infantil B que ha derrotat per 11 a 1 al Club Olesa Patí. Els nostres jugadors, molt superiors, han imposat el seu joc durant tot el partit.

Juvenil

Derrota per 1 a 3 de l'equip Juvenil en un partit en el que amb una mica més d'encert de cara a porta s'hauria tret quelcom positiu. Tot i la derrota l'equip està classificat.

Júnior

Derrota de l'equip Júnior a la pista del líder, Lleida Llista Blava,  per 10 a 1 en un partit de clar color local. L'equip no ha aconseguit classificar-se.

Nacional Catalana Femení

L'equip Femení de Nacional Catalana no ha aconseguit superar la defensa del Cerdanyola CH i ha acabat empatant a 1 gol.

2ªCatalana

Gran partit del 2ªCatalana que ha derrotat que ha derrotat per 4 a 7 al CP Sitges i es manté a la part alta de la classificació.