logosuperior01

A+ A A-

El Patí Vilanova clou la temporada amb derrota a Sant Cuga

El Sant Cugat va derrotar al C.P. Vilanova per 4 gols a 3 en el partit corresponent a la 26èna i última jornada de la primera Divisió que es va jugar el Pavelló de Sant Cugat del Vallés.

Intranscendent encontre entre dos equips que ja tenien tot fet en aquesta competició, en la que es tornaran a trobar la propera temporada en la mateixa categoria, en la que  no hi estarà el Caldes que ahir en guanyar a Sant Feliu obtenia la darrera plaça de l’ascens a l’OK Lliga.

Aquesta jornada ha complert amb el guió previst ja que els dos aspirants a l’ascens – Caldes i Arenys- han guanyat els seus partits, tot i jugant com a visitants, davant equips que no s’hi jugaven res, es a dir sense motivació.

Pel que fa al partit de sant Cugat, aquest es va decidir en la primera part i especialment en dos minuts entre l’11 i mig i el 13 i mig, en els que els locals van marcar tres gols, capgirant el gol inicial vilanoví. En la segona part, van sobrar 24 minuts ja que el resultat definitiu es va establir als 30 segons de la mateixa. Esmentar que tots dos equips no van transformar un penal, el Patí i dos el S. Cugat i una falta directa per cada un.

Fitxa Tècnica

SANT CUGAT H.C.P.- Gascon, P. Soler, Yepes, Gilabert, Farnés (equip inicial) Pinto, Sánchez, Tobias, M. Soler, A. Rivero

C.P VILANOVA .- Ventura, Aragonés, De Eguia, Cuevas, Cristià (equip inicial) Muntané, Salvadó, Córdoba, Macià

Arbitres: Srs. Ginés Sánches i J. Raset

Gols

Primera Part

0-1 De Eguia de penal (min 6) ; 1-1 Gilabert de penal (min 11); 2-1 Gilabert (min 12); 3-1 Gilabert (min 13); 3-2 Muntané (min 17); 4-2 Tobias (min 21)