logosuperior01

A+ A A-

Derrota del CP Vilanova a LLoret

El Grup Lloret ha derrotat al C.P. Vilanova per 7 gols a 3 en el partit corresponent a la 22èna jornada de la Primera Nacional disputat aquest vespre en el Pavelló de Lloret de Mar.

Res a dir de la victòria del Lloret que ha fet bona la condició de líder de la competició davant un Patí que ha mantingut el tipus com bonament ha pogut, especialment en la primera part.

La primera part en la que els locals han controlat amb molt d’ofici, ha vist com en el minut 7 i després d’una bola al pal enviada pel Vilanova, el local V. Crespo culminava un contraatac per fer el primer gol local. Quatre minuts més tard una targeta blava a Muntané no ha estat aprofitada pel local Sulé i el Vilanova ha aguantat força bé  jugant en inferioritat, però en el minut 20 l’altre Crespo, en Xavier aprofitava un rebuig i feia el segon gol amb el que s’ha arribat al descans.

FITXA TECNICA

GRUP LLORET.- Serra, Carbó, A. Grau,Plaza, V. Crespo (equip inicial) X. Crespo, Sulé, M. Grau, Perarnau (p.s)

C.P. VILANOVA.- Escofet, De Eguia, Córdoba, Aragonés, Cristià (equip inicial) Cuevas, Muntané, Ramirez, Macià

ARBITRES.- Srs. Serraclara i Blat

GOLS

1a part: 1-0 V. Crespo (min 7); 2-0 X. Crespo (min 20),

2 a part: 3-0 V.Crespo de penal (min 5); 3-1 De Eguia de FDA (min 8), 4-1 X. Crespo (min 10); 5-1 Solé de FDA (min 13); 6-1 Solé  de FDA (min 21); 6-2 Cuevas ( min 23); 7-2 Solé (min 23 i mig); 7-3 De Eguia (min 24)

TARGETES: Blava a Muntané, Aragonés i Serra