logosuperior01

A+ A A-

Balsàmica victòria del Patí davant el Sant Cugat

El C.P. Vilanova ha derrotat al C.H-P. Sant Cugat per 3 gols a 2  en el partit disputat aquest migdia enel pavelló dela Plaça de Les Casernes, amb una mitja entrad de públic i corresponent a la  13èna jornada de la primera Divisió Nacional.

El triomf del Vilanova ha estat balsàmic  cara a  un futur a curt- mig plaç, i ha estat fonamentat en una substancial millora, especialment en la segona  part , del seu sistema defensiu, amb una molt bona actuació de J. M. Escofet sota els pals- cosa que sempre dona un plus de confiança,- i  en l’ actitud d’ un Sant Cugat que en la segona part s’ ha dedicat  en comptes de jugar a hoquei i mantenir la seva avantatge , en protestar tot i més i en una actitud excessivament prepotent ,cosa comprensible si mirem la classificació.

Hem de dir que els de LL. Galbas, que en la primera part han estat un xic per damunt del Vilanova, han perdut els papers, en quan han perdut l’ avantatge en el resultat, especialment durs  hem de ser amb E. Gaspar, ja que s’ auto-expulsat per la seva actitud i ha deixat al seu equip sense referència. Pel  demès aquest equip es força discret i que son els dos veterans Gascon sota el Pals i E. Gaspar qui els dona  el diferencial de qualitat.

Pel que respecta al Vilanova, podem apuntar una millora defensiva, especialment en la segona part, però moltes errades en definició davant la porteria contraria. I menys mal  que avui en jugades a bola aturada s’ ha estat encertat, malgrat els dos fallos. Amb una mica més d’ encert   en resoldre les jugades d’ atac el resultat hagués estat més ampli i  el partit  hagués finalitzat sense agobis.

En el primer temps  Salvadó ha obert el marcador en transformar un penal al minut i mig de l’ inici, però Gaspar l’ ha capgirat abans del descans amb dos gols. En la segona part, que ha estat un xic ensopida al principi ha arribat l’ empat amb una transformació de Pol de Eguia de la falta directa acumulativa  i abans d’ un minut  nova transformació del mateix De Eguia per targeta blava a López. Aquí el Sant Cugat s’ ha descompost i no ha donat una a dretes, protestant-ho tot i novament els arbitres no els ha tremolat la mà. Targetes blaves a López i Farnés i blava i vermella a Gaspar. El san Cugat ha arribat a jugar  amb dos jugadors de pista i no ha rebut cap`gol.

Al final trifulca  entre Gascón i Cristià

FITXA TECNICA

C.P. VILANOVA.- Escofet, Aragonés, Salvadó, Ramirez, De Eguia (  equip inicial) Cristià, Muntané, Cuevas, Cordoba

CHP SANT CUGAT .- Gascon, López, Gaspar, Yepes, Farnés ( equip inicial) Sachez, Gilabert, Pinto, Tobias

ARBITRES :- SR. P. Garcia i  Sra. M. EStrada. Discrets i menys malament del que els han reclamat per les dues partsd

GOLS

PRIMERA PART

1-0 Salvadó  de penal ( min 1 i mig) ; 1-1- Gaspar ( min 12) ; 1-2- Gaspar ( min 15)